WEWONDER ANNO 2015

Så er tiden kommet til at aller sidste tilbageblik på bloggens 7-års arkiver. Jeg håber, at I har nydt at gå et smut ned af memory lane med mig. De af jer, som har har læst med fra starten har nok kunne genkende nogle af minderne og forhåbentlig har de af jer, som er kommet til hen ad vejen, lært mig lidt bedre at kende. For mig har det været overraskende interessant og til tider ret morsomt at se tilbage på de mange stunder. Jeg er i hvert fald blevet bekræftet i, at der sker helt enormt mange ting på 7 år.

I dag skal det handle om 2015 som jo egentlig bare var sidste år. Der er ingen tvivl om, at det var mit livs bedste, sjoveste, hårdeste, mest udfordrende og mest begivenhedsrige år. Der skete så mange ting og forandringer, at jeg næsten blev helt rundttosset, da jeg gennemgik arkiverne. Jeg rejste konstant, fik knust mit hjerte, rejste mig igen, bagpackede alene i USA, blev moster for anden gang, mistede min sorgfrihed og lærte helt enormt mange ting om livet. Se med engang <3

De andre tilbageblik kan I læse her: 2009, 2010, 2011, 2012, 2013 og 2014
20151

20152

20153

20154

  • d. 15 juni kastede jeg mig ud i et vanvittigt projekt. Helt alene rejste jeg til San Francisco og det eneste jeg havde planlagt, var en returrejse en måned senere. Det blev til 4 uger i en bagpack, som fik mig rundt i det meste af Californien, hvor jeg fik så mange oplevelser og nye bekendtskaber, at jeg kunne skrive en bog om det. Det er afgjort den hårdeste, sjoveste, vildeste og mest udmattende oplevelse, jeg nogensinde har haft. Jeg førte dagbog under rejsen og dem kan I læse her: Travling alone #1, Traveling alone #2, Travelig alone #3 og Traveling alone #4
  • Få dage efter jeg kom tilbage til Danmark tog jeg i sommerhus ved vestkysten sammen med hele min familie. Jeg husker det som de BEDSTE og mest afslappende dage, hvor jeg bare nød at være sammen med min familie, som jeg virkelig havde savnet. Jeg sov og sov og sov og sov. Det var som om, at det var her, min krop for alvor lod sig hvile ud efter så lang tid på farten.
  • Jeg lavede et indlæg, hvor jeg reflekterede over de ting, som jeg rent faktisk lærte af at rejse rundt alene.
  • Kat og jeg var på endnu en rejse sammen og i denne omgang gik turen til Hamburg. Vi havde den bedste weekend, hvor vi virkelig fik set hvor mange spændende ting, byen har at byde på.
  • August kom og var faktisk en smule hård. Min elskede mor blev syg og skulle opereres. Det værste var chokket, for selvom det kunne have gået den anden vej, viste det sig heldigvis ikke at være alvorligt. Men det fik mig til at tænke over livet og i dèn grad værdsætte de ting jeg har. Den dag hun ringede og forklarede situationen, var den dag jeg mistede min sorgfrihed og den får jeg aldrig igen. I det her indlæg er jeg hjemme på Fyn, for at være der, da hun skulle opereres. Jeg skrev ikke om det dengang, for jeg tror simpelthen at det var for hårdt for mig.

20155

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments