Om mig

Om mig 1

Jeg hedder Mie Kirstine, men de fleste kalder mig bare Mie. I skrivende stund er jeg 33 år gammel og bor i en dejlig to-værelses lejlighed på Nørrebro i København.

 Jeg har blogget her på domænet siden 2009 og er i den heldige situation, at det er blevet til min levevej. Jeg har en bachelor i kommunikation og Performance design fra Roskilde universitet, men den tog mig lidt mere end de klassiske 3 år at få i hus, fordi jeg skulle lave en masse forskellige ting i mellemtiden. Jeg har bl.a boet i Berlin, arbejdet på Costume og været personlig stylist i COS.

Ved siden af bloggen arbejder jeg også med freelance med sociale medier og tekstforfatning, 

Miekirstine.dk startede som en modeblog, men med årene og alderen, har mine interesser naturligvis ændret sig en smule og det og det samme har temaerne her på bloggen. I dag kan I finde en god blanding mode, opskrifter, guides til København  over livet og ikke mindst rejser og rejseguides. Min hverdag og livsstil tillader nemlig, at jeg kan stikke af til fjerne himmelstrøg ganske ofte og det er naturligvis noget jeg benytter mig af.

Jeg elsker at få mail, så hvis du har et spørgsmål eller gerne vil sige Hej, så tøv ikke med at skrive til mig på [email protected]

Det med småt:

Billeder: Du må selvfølgelig gerne låne mine billeder. Bare du husker at smide et link eller spørge om lov, hvis de skal bruges andre steder end på nettet. 

Sponsorerede indlæg: Jeg benytter mig af sponsorerede indlæg, men skriver kun om ting jeg slev kan stå inde for. Hvis man har yderligere spørgsmål eller et produkt man gerne vil have promoveret, er det Bloggers Delight man skal kontakte.

Affiliatelinks: Jeg benytter mig af Affiliatelinks til forskellige webshops. Affiliatelinks betyder, at jeg får en procentdel af de penge i lægger, hvis I køber igennem mit link. Affiliatelinks vil ofte være for webshops som Asos, Zalando, Nelly, My Wardrope, Urban Outfitters og Topman. Hvis man har yderligere spørgsmål, er det mig man skal skrive til.