Kontakt og samarbejder

Jeg elsker at få mails og bestræber mig også på at besvare dem alle. Så hvis du har et spørgsmål, en kommentar eller hvilken som helst form for feedback, så skal du ikke holde dig tilbage.

Hvis du er en virksomhed, der ønsker at indgå et samarbejde, så er det også mig, du skal have fat i og jeg sender gerne yderligere information og mediekit. Med mere end 11 års erfaring som blogger, har jeg arbejdet med mange forskellige annoncører og jeg er altid åben overfor nye samarbejder.

Et udvalg af tidligere (og nuværende) partnere: Olympus, ARKET, & Other Stories, Monki, ELLOS, Simple Feast, Sloggi, SAS, Estèe Lauder, Avenè, Søstrene Grene, IKEA og flere andre.

Jeg sender naturligvis gerne eksempler fra disse samarbejder.

Alle mails skal sendes til [email protected]

Kommercielt indhold på bloggen

Som læser vil du ofte kunne finde kommercielt indhold på bloggen og når dette er tilfældet, vil det altid fremgå tydeligt. For en god ordens skyld, vil jeg gerne gøre opmærksom på, at jeg naturligvis er kritisk i mit udvalg af samarbejder og jeg indgår kun i dem, som jeg kan stå 100% indenfor. Min hovedregel er, at jeg udelukkende omtaler produkter, som jeg også vil have omtalt uden at modtage betaling.

På bloggen finder i også Affiliatelinks og disse vil også være markeret tydeligt. Et affiliatelink er et slags tracking-link, som oftest linker til en webshop. Hvis I, som læsere, køber noget via dette link, tjener jeg en lille del af det beløb, I bruger. Det koster ikke jer ekstra for jer og det vil ikke fremgå nogen steder.