10 TANKER FRA DE SENESTE DAGE

10 TANKER FRA DE SENESTE DAGE 1Reklamelink: Jeg har tilbragt lidt for meget tid sådan her, iført min badedragt fra Monki

・Folk der rækker tunge på deres billeder? Altså på den der “jeg er cute og kæk-måde”. Det irriterer mig og jeg ved ikke hvorfor.

・Jeg havde mange gode planer om at skære meget lidt ned på den kølige vin, nu hvor ferien er slut. Men så kom hedebølgen og sååå..

・Ja, så kom hedebølgen og så gik der (som altid) lidt undtagelsestilstand i den. Egentlig havde jeg også gode ambitioner om at skulle nå alt muligt den her uge i bedste “back to work-stil”. Men altså, I skrivende stund er klokken sidst på eftermiddagen og det er første gang, at jeg åbner min computer siden i morges. At jeg har tilbragt størstedelen af dagen i Københavns havn, behøver vi ikke at snakke mere om.

・Ellers måske lidt, for hvor er det egentlig bare helt igennem fantastisk at bo i en by, der er omgivet af så meget vand og hvor man mere eller mindre kan hoppe i det, hvor som helst.

・Hvorfor ligger Nørrebro ikke ud til en havn?

・Det bliver måske det bedste serie-efterår til dato. Og kulden og regnen skal jo nok vende tilbage en skønne dag.

・Reklamelink: Der er mange ting, der bliver nemmere, når det er varmt, men i min verden, er det påklædningen, som er det vigtigste. Jeg oplever ikke skyggen af tøjkrise, når jeg bare kan hoppe i en sommerkjole uden at tilsætte noget som helst andet end et par sko, dag efter dag. De seneste uger, har jeg f.eks boet i den her model fra Monki, som jeg ejer i hele tre forskellige farver.

・Den danske modebranche har indført en ret sej tendens under den nuværende modeuge: INGEN KRAMMER. Jeg skal stadig lige vænne mig til det der med albuen – især fordi jeg har mødt mange, som jeg ikke har set siden landet lukkede ned og har oplevet en oprigtig stor gensynsglæde, der giver en helt naturlig krammelyst. Men overvej lige hvor tragisk det ville være, hvis noget som kram og kindkys under modeugen, ville føre til en ny smittekæde.

・Min nevø er startet i skole i dag. I SKOLE!!!!!! Jeg føler virkelig, at jeg sad og gav ham sutteflaske i sidste uge.

・Reklamelink: HEJ til the boots of my dreams. Måske er det slet ikke så slemt, at det nok bliver efterår igen en dag.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments