10 TANKER FRA DE SENSTE DAGE

10 TANKER FRA DE SENSTE DAGE 1

Reklamelinks: En helt almindelig mandag på Nørrebro iført bluse fra Second Female, Bukser fra & Other Stories og taske fra Monki

• Hvornår bliver min lanceret en Iphone-opdatering, hvor ansigtsgodkendelse virker med ansigtsmaske? Pt. er det ikke helt nemt at låse sin telefon op, når man sidder og keder sig i den offentlige transport.

• Èn gråvejrsdag var helt fint og det var alt hvad jeg skulle bruge på at få styr på alle de praktiske ting derhjemme (og holde en lille pause fra kølig hvidvin) nu må sommeren meget gerne komme tilbage.

• Reklamelink: Hvordan styler man lange bukser og sweatshirts? Det har jeg jo glemt alt om. Måske er det bare nemmest at gå efter en sæt, som klarer det for mig. Så måtte det meget gerne være det her, som netop er landet hos Monki.

“Reglerne er ens for influencere og medier” JUST about time at det blev sagt højt af dem, der rent faktisk bestemmer.

• Hvordan skal den fremtidige blog se ud? Hvad skal den kunne? Hvad skal den ikke kunne? Hvor ofte skal den opdateres? Hvad skal farvetemaet været? og 10.000 andre tanker i samme dur. Der er mange ting, der skal tages stilling til i forbindelse med alt det nye, der skal ske herinde i efteråret. I dag har jeg mit første møde, med nogle af dem, der skal hjælpe mig og så bliver det hele sikkert lidt mere ægte.

• I mit næste liv, så vil jeg være som Sofie Linde. SHIT hvor er hun sej og måske en af de vigtigste stemmer vi har herhjemme lige nu, hvis I spørger mig.

• Reklamelink: Der findes pænt homewear og så findes der VIRKELIG pænt homewear. Hvad angår sidstnævnte, så har & Other Stories netop lanceret de her bukser og hvis de ender hjemme hos mig, så kommer jeg til at bo i dem, hele efteråret. Noget siger mig dog, at man skal være hurtig, inden de bliver udsolgt.

• De der typer på Tinder, som bruger de få linjer de har til rådighed, på at skrive hvad de IKKE søger, dem forstår jeg virkelig ikke. Sætninger som “hvis du ryger, så er det ikke os” eller “hvis du kun går op i penge, så skal du swipe til venstre” er altså ikke unormale derinde og jeg forstår ikke hvordan det skulle gavne nogen at starte med en negativt-ladet sætning. Brug dog dog pladsen på at fortælle hvordan jeg skal swipe til højre. #mænd

• Hvis jeg var 21, så ville jeg til gengæld ønske, at jeg stødte på Prins Nikolai på Tinder. Jeg er i øvrigt sikker på, at han ville have en god profiltekst 😂

• “Jeg GLÆDER mig til lørdag” aka i morgen. Både fordi jeg skal tilbringe dagen sammen med min moar, som jeg ikke har set så meget til over sommeren og fordi vi skal spise på Roberta. Jeg elsker den restaurant så højt, at det er på grænsen til besættelse og jeg har allerede tjekke menuen 4 gange og gjort mig lidt for mange tanker om hvad jeg skal bestille. Kender I det? 😂

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments