GLIMT FRA HVERDAGEN

Billedet herunder, siger alt om mit nuværende humør. Den seneste tid har været SÅ god ved mig og det har været nogle af de bedste, jeg længe har haft. Det fantastiske vejr, har selvfølgelig spillet en kæmpe rolle og har åbnet op for den ene mulighed efter den anden. Selvom hverdagen, som sådan, er gået i gang igen og dagstimerne igen er blevet brugt på arbejde og computertid, så har jeg alligvel formået at udnytte hvert sekund af min fritid.

Jeg har været social, som aldrig før og jeg kan faktisk ikke huske, hvornår jeg sidst har haft en hjemmeaften. Sådan en tager jeg lige i dag, tror jeg 😉 Der har været fart over feltet og den ene spontane aftale, har afløst den anden. København har aldrig været smukkere, selvom alt er anderledes. Jeg har brugt alle mine penge på mad og vin og slidt mit badetøj op efter utallige dyp i havnen. Det har været det hele værd og jeg har heldigvis fået flere sommerminder, end jeg troede ville være muligt. 2020 kan måske alligvel noget.

GLIMT FRA HVERDAGEN 1Reklamelink: Højt humør midt på Nørrebro og midt i hedebølgen. Tænkt sig, at man stadig kan være ved at dø af hede, iført så lidt tøj. Skjorten er fra & Other Stories og mine shorts er fra Monki

GLIMT FRA HVERDAGEN 2Madklub hos mig i sidste uge. Det var ALT for varmt til at stå i køkkenet og bikse med ovn og varme pander, så jeg smuttede forbi en af de lokale på Nørrebrogade og købte nogle tyrkiske brød og serverede dem med et par kolde salater. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 3

Et lille hjørne af Nørrebro 🖤

GLIMT FRA HVERDAGEN 4Jeg kan ikke mindes en sommer, hvor jeg har badet så meget i det danske hav og min yndlings-badedragt fra Monki, har også været på overarbejde. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 5Reklame/gave: Sidste weekend begyndte helt perfekt, da jeg fik tilsendt en lækker kurv fra Campari, der indeholdt alt hvad der skal bruges til at lave en lækker sommerdrink. Campari, tonic og lidt lime er altså lidt af en drømme-kombination. Især hvis man (ligesom undertegnede) er mest til de lidt bitre drinks. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 6Så har der jo også været modeuge og som de fleste nok ved, så var den meget anderledes i år og meget mindre, end den plejer. Jeg er jo ikke den helt store modeuge-gænger længere, men et par events blev det dog til og det har været SÅ godt at se venner og kollegaer igen. Her er det hos Coster Copenhagen, som uden tvivl stod for årets pæneste badekar. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 7Reklame/inviteret: En lille fredagsfrokost hos Brdr. Prise i Tivoli hvor jeg var inviteret til noget så anderledes som et snapse-event af Aalborg Akvavit.

GLIMT FRA HVERDAGEN 8Et lille glimt fra et andet event, der endte med at blive til torsdagsbar, der endte med at blive til middag på Pluto, der med at jeg var hjemme noget senere, end jeg lige havde planlagt. Men jeg kan ikke helt holde mig tilbage, når sommeren byder på nye oplevelser. 

Reklame/inviteret: Men det hele startede hos smykke-brandet Enamel, der havde inviteret til åbning af deres nye butik på Gl. Kongevej. Den var blevet SÅ fin jeg forelskede mig i alle deres smykker. Særligt i de store guld-hoops I ser på billedet. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 9Sørme om de ikke også have arrangeret en mulighed for at få skudt et par huller i ørene og det udnyttede jeg selvfølgelig og fik et nyt til samlingen. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 10Som sagt har dagene været proppet med spontane aftaler og middage under åben himmel. Her er det en Mexicali-bowl fra California Kitchen på Broens gadekøkken, som altid er en sikker vinder. Og nu kan jeg altså konkludere, at den smager endnu bedre efter et dyp i havnen. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 11Fredag aften på Refshaleøen. Vil ønske, at der ikke var så langt fra Nørrebro. Men jeg elsker stemningen derude, at jeg med glæde tager den lange cykeltur. Jeg var iført min gule yndlingskjole fra Monki 

GLIMT FRA HVERDAGEN 12Samme aften endte med endnu en spontan middag i solnedgangen. Denne gang hos Lille Bakery, som også serverer aftensmad i weekenderne. Det var SÅ lækkert og kan varmt anbefales. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 13Matchy Matchy hos Nørrebros bedste grønthandler, Lygtens Bazer. 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments