En status og en secondhand-kjole

En status og en secondhand-kjole 1

Hej venner 🖤 Her kommer der noget så sjældent, som et par dugfriske billeder af undertegnede. Eller så dugfriske som de kan blive, her i en ny hverdag med fuld fart over feltet. De er nærmere bestemt fra i går, som var en fin og lun sensommerdag og det udnyttede jeg og hoppede i et af mine yndlings secondhand-fund. En fin kjole, som jeg faktisk købte af Marie på et loppemarked for en del år siden, da vi havde en stand ved siden af hinanden. Den har været en fast del af min sommergarderobe lige siden og det er som om, at jeg bliver mere og mere glad for den, år efter år.

En status og en secondhand-kjole 2

En Status

Men som overskriften også afslører, så vil jeg lige benytte indlægget her til at komme med en lille status. Sådan en har jeg heller ikke givet siden begyndelsen af Juni, så det må være på tide.

Særligt fordi, der er sket en del siden. Kort fortalt, så har jeg det godt. Som i rigtig godt. Sommeren har været god, lang og rar og egentlig alt hvad jeg kunne drømme om. Jeg har længe pippet om, at jeg er et rigtig godt sted lige nu, hvor tingene egentlig bare kører smooth og gnidningsfrit og hvor jeg vågner med et smil på læben, de fleste dage. Der er små bump hist og her, selvfølgelig. Men det vil der altid være og der er også dage, hvor det hele ikke er lyserødt. Men over all, så kunne jeg faktisk ikke ønske mig så meget mere, end det jeg har nu. Altså isoleret set – for en verden med fred og en planet der ikke brænder eller kæmper med en pandemi står naturligvis øverst på listen i det store billede.

En status og en secondhand-kjole 3

New work life balance

Som sagt har hverdagen budt på nogle forandringer siden jeg sidst gav en status. Efter halvandet år i corona-tempo og en lang og langsom sommerferie, har jeg brugt de seneste par uger på at tilpasse mig en hverdag med fart over feltet.

Men heldigvis en hverdag og et arbejdsliv, jeg trives i. Jeg tager snart hul på mit 4. år som kommunikation og SoMe-ansvarlig hos Sliders og så er jeg netop startet på at arbejde freelance for Simone og hendes content bureau, So Social. Jeg har kendt Simone lige siden vores spæde blog-dage i begyndelsen af 10’erne og har fulgt hendes iværksætter-rejse. Hun er kæmpe sej og bare mega dygtig. Tænkt sig, at hun på godt og vel et halvt år, har stablet et bureau med flere ansatte, en lang kundeliste og et kæmpe kontor i indre by på benene. Det tager jeg hatten af for og jeg er bare virkelig glad for at jeg har fået mulighed for at være en del af hendes rejse.

En status og en secondhand-kjole 4

New old #bloggerlife

Derudover, så jonglerer jeg også med jobbet som influencer, som jo egentlig har været mit primære arbejde, siden jeg blev færdig med at studere for maaaange år siden. Nogle dage kan godt undre mig over, at der stadig kommer relativt mange henvendelser fra potentielle samarbejdspartnere. Altså jeg er jo lidt af en gammel krage i gamet og jeg er jo heller ikke den største fisk i søen (hvis man overhovedet kan sige det 😂). Men jeg klager ikke og jeg elsker stadig at få lov til at være kreativ og at være en del at sjove kampagner.

Alligevel er det også rart, at det ikke længere er min primære indtægt. Folk omkring mig ved, at jeg længe har haft et ønske om at være økonomisk uafhængig af mine kanaler, for til sidst blev det et pres, jeg ikke kunne finde ro i.

Der er jeg heldigvis kommet til nu og det skulle vise sig at være den helt rigtige beslutning. Nu tjekker jeg kun ind her, når jeg har noget at sige eller noget spændende at dele og jeg kan være 100% kræsen, når det kommer til mine kommercielle samarbejder.

En status og en secondhand-kjole 5
En status og en secondhand-kjole 6

Nye tider, nye interesser og nye muligheder

Og midt i alt det her snark om nye og gamle ting, så kommer jeg jo heller ikke udenom at nævne det emne, der på mange måder har ændret mit liv det seneste år: SYNING. En hobby, der startede som en klassisk lockdown-ting uden de store ambitioner. Siden er min kærlighed og interesse for sy-universet vokset og vokset. Jeg kan uden overdrivelse sige, at jeg brugere mere end 70% af min fritid foran min symaskine. Nogle vil også mene, at det er lige den den gode side. Men jeg elsker det også det var lige præcis det indspark, jeg manglede i min hverdag.

Jeg er hverken ekspert eller særlig dygtig. Men de mange timers øvelse har naturligvis givet pote og jeg vil nok kalde mig semi-god 😅 Jeg har delt mere og mere ud af mine projekter på Instagram og det er heldigvis blevet modtaget bedre, end jeg havde turde håbe på. Jeg elsker, at der er opstået en helt ny sy-bølge med særlig fokus på at sy i genbrugsmaterialer. Både fordi det er vidunderligt at kunne skabe ting selv og fordi det er en genial måde at give gamle tekstiler nyt liv.

I kølvandet på alt det her, er der også opstået en helt ny mulighed for mig. Den kan jeg ikke sige så meget om endnu også der går nok også lidt tid før jeg kan. Men jeg HÅBER at det hele flasker sig.

I et sted midt imellem alt det her, så har jeg heldigvis også tid til at mine venner ganske ofte. Langt de fleste weekender bruger jeg på gode middage og sjove aftener ude i byen. En fordel ved ikke rejse så meget længere er, at der netop er tid til at være mere i det nære. Og sådan tror jeg faktisk, at jeg bedst kan li’ det.

Over and out

Og bum – så blev det, der skulle være en lille status til et kæmpe skriv. Jeg tager hatten af for de af jer, som kom helt herned 😂 Hvordan står det til hos jer?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments