Striber fra ARKET, en status og en vaccine

Striber fra ARKET

Reklamelinks: Bluse: ARKET Shorts: ARKET Taske: ARKET Sandaler: Birkenstock

Reklame for ARKET

Striber fra ARKET

Hej alle zusammen. Åh hvor jeg håber at I nyder de skønne sommerdage. Det kan I bande på, at jeg gør og der går nærmest ikke en time, hvor jeg ikke føler mig taknemmelig over ikke at fryse 24/7 og at jeg kan hoppe i lige præcis det tøj, jeg vil. Det er nemlig det man kan, med de her temperaturer. Lange ærmer er ikke alt for varmt og heller ikke alt for koldt. Det samme gælder naturligvis, når det kommer til bukser – og ikke mindst sommerkjoler.

Jeg er endnu engang teamet op med mine venner fra ARKET om style og sammensætte nogle af deres key-item fra deres nuværende kollektion. Blusen her har jeg været forelsket i siden jeg så den første gang og jeg kan med sikkerhed sige, at den får en fast plads i min basisgarderobe og kommer til at blive brugt i de mange kommende sæsoner. De brune denimshorts gør ikke meget larm af sig, men de er til gengæld sådan et par, som er helt fantastiske at have i samlingen og siden de kom med posten i sidste weekend, har de været på hver eneste dag. Godt at sommeren kun lige er begyndt.

Striber fra ARKET
Reklamelinks: Bluse: ARKET Shorts: ARKET Taske: ARKET Sandaler: Birkenstock

Tilbage til livet

Og ja, den sommer der, den fik da lidt af et pust i den rigtige retning i går, hva? Massiv lempelse af restriktionerne og i dag smager meget, af tiden før corona. I aften skal jeg ud med et par veninder og tænkt engang, at vi kan være ude helt indtil kl. 24. Det bliver spændende at se, om vi overhovedet kan holde den kørende så længe 😂

Nu med vaccine

Og nu hvor vi snakker om i går, så var det lidt af en revolutionerende dag for undertegnede. Ganske enkelt fordi jeg fik mit skud med vaccinen. Som jeg har nævnt tidligere (og som I nok også kan regne ud) så befinder jeg mig lige præcis i årgang-aller sidst i køen og det har jeg hele tiden haft det helt fint med.

Nogen skulle jo have pladsen og jeg har ikke, på noget tidspunkt, været i en gruppe der var særligt udsat. Alligevel har jeg, som så mange andre, også drømt om den dag, hvor man endelig kunne få stikket og som sidst i køen, havde det lange udsigter.

Fordi jeg går relativt meget ud og har et job, hvor jeg ser mange forskellige mennesker hver eneste dag, besluttede mig for at skrive mig op til tilvalgsordningen, som Johnson & Johnson er en del af. Derfra gik det hurtigt. Et enkelt onlinemøde med en læge, en godkendelse og en indkaldelse til vaccination dagen efter. Jeg er er glad for min beslutning og selvom det bare er et lille prik i armen, så føles det helt skørt at sidde her og være fuldt vaccineret.

Striber fra ARKET
Reklamelinks: Bluse: ARKET Shorts: ARKET Taske: ARKET Sandaler: Birkenstock

En lille status

Og ja, så en lille status (udover vaccine og genåbning) som jeg jo gerne bruger de her outfit-indlæg til. Ligesom de sidste gange jeg har tjekket ind med den slags, så går det, over all, ganske godt, synes jeg. Jeg står lidt et sted, hvor der på en og samme tid sker alt og ingenting. Det giver ingen mening, I know. Bedst kan jeg vel beskrive det som om, at mit hoved er fyldt med idèer, kreativitet og sjove tanker om fremtiden, samtidig med, at dagene på mange måder ligner hinanden. Jeg veksler mellem at nyde fyldt ud, at jeg efter et år i socialt underskud igen ser venner hver eneste dag, dyrker byen, drikker lidt for meget vin og har det skide sjovt, til også, til tider, at savne alenetiden og fordybelsen. Det var virkelig noget, som corona lærte mig. Før kunne jeg blive angst ved tanken om en hel dag alene. Nu er det noget, som jeg sætter helt enormt meget pris på.

I skrivende stund står weekenden for døren og i aften står den, som sagt, på drinks og dinner med veninder. I morgen skal jeg afslutte et syprojekt, pakke til et loppemarked hvor jeg har en stand søndag og så skal jeg selvfølgelig se fodbold. Jeg er en af dem, der ikke ved noget som helst om liga-bold (hvis det overhovedet hedder det) men så snart der er slutrunde, så er jeg klar til at finde klaphatten frem. Who can relate?

Håber også at I har en masse skønne ting på programmet 🖤

Striber fra ARKET
Reklamelinks: Bluse: ARKET Shorts: ARKET Taske: ARKET Sandaler: Birkenstock
Striber fra ARKET
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments