Forårsjakker til kølige dage

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er Unavngivet-1080-x-1920-px-640x1024.jpg

Reklamelinks 1. & Other Stories 2. ARKET 3. H&M 4. ARKET 5. & Other Stories 6. ARKET 7. H&M 8. & Other Stories 9. Monki 10. H&M 11. ARKET

10 flotte forårsjakker

Foråret nærmer sig med hastige skridt og jeg ved ikke om det bare er mig, men jeg får næsten sommerfugle i maven, bare ved tanken. Af en eller anden grund, så føles det som om, at den her vinter har varet i noget nær en evighed. Og jeg har endda været så heldig at tilbringe en stor del af den, i tropiske omgivelser i Brasilien.

Men det er ikke kun foråret der står for døren. Det er også en helt ny sæson og inden længe så kommer kommer den helt store guide til forårsmode 2024. Præcis som I kender den fra vintermode 2023, efterårsmode 2023 osv.

Inden da, skal vi dog lige have en lille omgang med forårsjakker. Og med forårsjakker mener jeg ikke de helt tynde af slagsen, som egner sig bedst til de der vidunderlige 15-20 grader. Nej, nok nærmere den slags forårsjakker, som man vel også kan kalde for “tidlige forårsjakker”. Altså dem, som egentlig er tykke og varme, men som også er “forårsagtige” i deres design i form af lysere og lettere farver.

Sagen er nemlig den, at det lige nu vælter ind med nye skønne forårsvarer på de forskellige webshops og derfor har jeg naturligvis været en tur ude på nogle af mine favoritter og samlet 10 flotte af slagsen.

Forårsjakker til kølige dage 1

Reklamelink: Forårsjakke fra H&M

Forårsjakke on pont

Min personlige favorit er nok den her fra H&M. Ikke kun fordi den er relativt budgetvenlig med også fordi, den kan lige præcis det, som en “tidlig forårsjakke” skal kunne. Den er lys og let i sit udtryk, men samtidig varm og lækker. Kan I lige se den sammen med et par lyse boyfriend jeans og et par solbriller i håret?

ARKET gør det igen

Og så er der den her fra ARKET. Jeg kastede min kærlighed over den, i det sekund jeg så den. Jeg vil gå så langt som at sige, at den kan ses som en virkelig god investering. Ikke kun fordi den bare i sig selv er enormt pæn. Men jeg vil mene, at den går ind under flere kategorier end forårsjakker. Den kan bruges langt de fleste sæsoner og det er sådan en, som jeg også vil hive frem, når vi igen en dag skal sige hej til efterårs.

Forårsjakker til kølige dage 2

Reklamelink: Forårsjakke fra ARKET

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments