Efterårsmode 2023 – Tendenser, farver og efterårstøj til kvinder

Efterårsmode 2023 - Tendenser, farver og efterårstøj til kvinder 1
  1. COS 2. Ganni 3. Wrangler 4. Object 5. ARKET 6. H&M 7. ARKET 8. & Other Stories 9. ARKET 10. H&M 11. Stine Goya 12. COS 13. Ganni 14. H&M

Efterårsmode 2023

Indlægget indeholder affiliatelinks

Efteråret har meldt sin ankomst og derfor er det også blevet tid til at kigge lidt nærmere efterårsmode 2023. Det er den tid på året, hvor bladene skifter farve, luften bliver køligere, og det er tid til at sige hej til en ny sæson, fyldt med nye muligheder, nye farver og varmere materialer. Efter sommerens varme dage og lette påklædning er det nu tid til at omfavne lag-på-lag-looket, finde de lunere materialer frem og måske endda tænke lidt mere praktisk, når det kommer til påklædning.

I indlægget her vil vi dykke ned i efterårets tendenser, efterårets farver 2023, det smukkeste efterårstøj til kvinder og i det hele taget kigge nærmere på, hvad der præger efterårsmode 2023.

Men lad os først slå fast, at mode handler om mere end blot at følge hver eneste trend. Det handler om at finde sin egen stemme og skabe en personlig stil, der afspejler ens individualitet.

Selvom modebilledet skifter år for år, er det vigtigt at huske på, at tidløse klassikere altid vil have en plads i vores garderober. I den her sæson er det f.eks værd at se nærmere på, hvordan vi kan integrere vores favoritstyles med de nye tendenser. Efterårsmode 2023 inviterer til en blanding af det velkendte og noget helt nyt, som vi ikke har set længe.

Tidligere på året kiggede vi nærmere på forårsmode 2023 og senere på sommermode 2023 og det er præcis det samme vi skal her – blot med fokus på efterårsmode. Vi kommer omkring de forskellige tendenser og så har jeg udvalgt en håndfuld forskellige smukke styles.

God fornøjelse og rigtig godt efterår 🍁

Efterårsmode 2023 - Tendenser, farver og efterårstøj til kvinder 2

Skall Studio FW23

Denim

Denim så vi også i sommeren og i forårets modebillede og det er heldigvis, en tendens, der også dominerer, når vi snakker efterårsmode 2023. Fra de tidløse jakker til alsidige nederdele, denim regerer modebilledet og hurra for det, for spørger I mig, så er det en af mine personlige favoritter.

Efterårsmode 2023 - Tendenser, farver og efterårstøj til kvinder 9

Blazer fra ARKET

Oversize blazere

Den smukke klassiske og oversize blazer, har vi set gå igen over de seneste mange sæsoner og selvom den jo nok tager udgangspunkt i det maskuline, så er det bestemt også relevant for os damer. Personligt er jeg kæmpe fan og måske er det det item i min garderobe, som jeg mindst vil undvære. Ganske enkelt fordi, den kan give det der ekstra touch, til et hvert look. Brug den over en feminin kjole, sammen med et par løse jeans, eller gennemfør det maskuline look ved at sætte den sammen med et par matchende bukser.

Jeg har altid svoret til ARKET, når det det kommer til den perfekte blazer. De gør det virkelig godt. Men I år har jeg også bemærket, at H&M gør sig ualmindelig godt i deres udvalg.

Efterårsmode 2023 - Tendenser, farver og efterårstøj til kvinder 16

Ganni FW23

Midi skirts

Midi skirts er efterårets er en af de helt store tendenser i ser blandt efterårstøj 2023. For nogle kræver det lige lidt øvelse at style dem, men de kan virkelig giver lækkert touch og look, hvis I spørger mig. Vælg mellem forskellige materialer og farver for at for at finde den version, der passer bedst til din stil og kombiner f.eks med støvler eller sneakers og en oversize blazer.

Strik

Man kan vel ikke sige efterårsmode til kvinder uden også at sige strik! Bløde, varme trøjer og cardigans er uundværlige i den køligere årstid og så er de også bare super pæne. Vælg mellem forskellige teksturer og farver for at skabe et hyggeligt og stilfuldt look. Strik er ikke kun praktisk, det er også en trend, som er komfortabel og praktisk. Om du er til de farverige eller mere klassiske af slagsen kommer sig ikke så nøje. Bare gå efter den, du har det bedst med og i

Efterårsmode 2023 - Tendenser, farver og efterårstøj til kvinder 29

Vest fra & Other Stories

Vesten

Vesten er tilbage og når vi kigger på efterårsmode 2023 så er den også til os kvinder (eller damer, om man vil). Faktisk er det en af de tendenser, som næsten ikke er til at komme udenom. Brug den som en top med bare ærmer eller over en skjorte. Om du er til en slim eller oversize version er helt op til dig. Ligesom at du både kan style den på den klassiske måde med et par matchende habitbukser for at køre gennemført suit-look eller holde det mere casual med et par jeans.

Efterårsmode 2023 - Tendenser, farver og efterårstøj til kvinder 36

Regnjakke fra ARKET

Regnjakker

Kan man sige efterårs uden også at sige regnjakker? Og lad os bare være ærlige – det er nok de færreste af os, som ligefrem får det fedt over efterårets mange regnvejrsdage. Men intet er så skidt, at det ikke er godt for noget, for det er jo en perfekt anledning til at kigge efter en smuk regnjakke og der er heldigvis mange af slagsen derude.

Et lille hack, hvis man ikke er helt klar på at skulle investere i en ny, så kan jeg anbefale at kigge lidt nærmere i en af landet mange genbrugsbutikker. Her kan man næsten altid være sikker på at finde en regnjakke, der både er pæn og i god kvalitet.

Oversize

Her har vi en af mine personlige yndlings tendenser, når vi snakker efterårsmode 2023. I år er det nemlig tid til at få all in på oversize. Måske er det en tendens, der deler vandende, men som sagt, så er jeg fan. Det hele handler om styling og jeg synes virkelig, at det kan give et super cool look. F.eks elsker jeg et look, hvor et par oversize bukser er kombineret med med en lidt strammere overdel. Men jeg synes også sagtens, at man kan slippe godt afsted med at gå all in og både lade bukser, skjorte og jakke være et par numre for store.

Efterårsmode 2023 - Tendenser, farver og efterårstøj til kvinder 46

Loafers fra ARKET

Loafers

En af de helt store tendenser, som vi ser i efterårsmode 2023 er de seje loafers. En sko, som har det med at hoppe ind og ud af modebilledet, men i år, skal de altså frem igen. De kommer i mange former og farver og der skulle gerne være noget for enhver smag. Uanset om man er til de helt chunky og tunge af slagsen eller de lidt mere simple og neutrale.

Efterårsmode 2023 - Tendenser, farver og efterårstøj til kvinder 53

Pyjamas fra H&M

Pyjamas og Home wear

Efterår rimer på hygge og timer indendøre og hvem siger, at den slags ikke kan kombineres med god stil? Det føles altid godt at komme hjem fra en lang dag, slå håret op i en knold og hoppe i hyggetøjet, som det første. Sådan tror jeg, at det fleste af os kvinder har det. Men det føles altså ekstra godt, hvis det det man hopper i også er ekstra lækkert. Heldigvis kan man slå to fluer med et smæk i denne sæson, for pyjamasskjorten eller bukserne, kan også bruges i et helt almindeligt hverdagsoutfit. En klassisk stribet skjorte sammen med et par klassiske jeans, er et look, der altid fungerer.

Efterårsmode 2023 - Tendenser, farver og efterårstøj til kvinder 60

Jakke fra COS

Efterårsjakker

Det er efterår og det betyder, at det er tid til at finde de varmere jakker frem. Som altid, kommer de i mange former og farver og det kommer nok ikke som en overraskelse, at efterårets farver 2023 er brune og mørke nuancer. Også når vi snakker om efterårsjakker. Men om man er til uld, læder, dun eller quilt så er der rigeligt at vælge imellem.

Efterårsmode 2023 - Tendenser, farver og efterårstøj til kvinder 67

Strik fra ARKET

Den tykke strik

Kulden er på vej. Om vi vil det eller ej og det kalder på tykke og varme materialer. Og kan vi ikke godt blive enige om, at man ikke kan sige efterår uden at sige strik? Det er der heldigvis masser af plads til når vi kigger på efterårsmode 2023. I år skal de gerne være tykke, store og oversize. Om du er til neutrale farver eller de mere farverige er helt op til dig. Men lad dem endelig være tykke, store og fyldige.

Efterårets farver 2023

Brun

Den brune nuance er næsten ikke til at komme udenom, hver eneste gang kalenderen siger efterår. I det hele taget har det været en af de heltstore modefarver 2023. Så har du et par brune styles fra foråret eller sommeren, så kan du sagtens lade dem blive hængende i skabet.

Creme

Kigger vi på efterårets farver 2023 så er der også plads til nogle lyse af slagsen. Bl.a er creme slet ikke til at komme udenom. En , efter min mening, virkelig skøn farve, som kan lyse lidt op i det mørke.

Dark blue

De mørke nuancer kommer vi alligvel ikke udenom og nu hvor blå er en farve, som vi også så over foråret og sommeren så ser vi den også igen blandt efterårets farver 2023. Men her skal der lige skrues lidt op for de mørke toner. Den dybe blå er ikke til at komme udenom og vi ser den både på jakker, strik og i denim.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments