Forårsmode 2024 – Tendenser, farver og forårstøj til kvinder

ENDELIG er det blevet den tid på året. Damer, foråret står for døren og det betyder naturligvis, at vi skal dykke godt og grundigt ned i forårsmode 2024. Præcis vi tidligere har gjort med sommermode, efterårsmode og vintermode.

Jeg har været en tur ude på det store internet og taget et kig på hvad der kan gøre garderoben klar til den nye sæson hos os kvinder. Vi snakker alle former for forårs tøj, modefarver 2024, de største tendenser og alt det der.

Jeg har gjort mit bedste for at samle et bredt udvalg, så der gerne skulle være noget for enhver smag og enhver stil. Og som jeg altid siger, så husk, at god stil ikke nødvendigvis handler om at følge tendenserne slavisk eller købe en masse nyt, hver eneste gang sæsonerne skifter. Se indlægget her som inspiration til at mixe jeres yndlings-items med sæsonens trends eller måske endda til at finde noget frem fra den bagerste del af garderoben. For som vi jo efterhånden har lært, så har tendenserne med at gå i ring.

Forårsmode forårstøj kvinder 2024

Reklamelinks: 1. H&M 2. Levete Room 3. ARKET 4. H&M 5. H&M 6. ARKET 7. Ganni 8. Ghospell 9. H&M 10. H&M 11. H&M 12. Dr. Martens 13. ARKET 14. H&M 15. ARKET 16. Six Ames 17. & Other Stories

Forårsmode og forårstøj til kvinder i 2024

Forårsjakker

Noget af det første jeg får lyst til, så snart de første forårsdage melder deres ankomst er at pakke mine vinterjakker langt langt væk og finde de lettere forårsjakker frem. Eller måske endda overveje at investere i en ny. Når vi kigger på forårsmode 2024 så er der selvfølgelig en masse jakker. Og i år kan din forårsjakke se ud præcis som du ønsker det. Om du er til trenchcoats, denimjakker, læderjakker eller noget helt andet, så er der rigeligt at vælge i mellem.

Forårskjoler

Det kan være svært at sige forår, uden også at sige forårskjoler, ikke sandt? Efter en lang vinter med strik og lag på lag, så trænger man bare til noget simpelt og let. Som de fleste nok ved, så kan foråret være en tricky tid, hvor vejret også kan vise sig fra sin kølige side. Derfor har jeg fundet en samling af forårskjoler, der trods alt stadig har lidt ærmer og længde, så man stadig kan holde varmen på de kølige dage.

Solbriller

Det er forår og det betyder også, at antallet af solskinstimer er stærk stigende. Derfor vil det også være helt forkert at snakke om forårsmode, uden også at snakke om solbriller. Her i 2024 er vi jo inde i en tid, hvor man ikke skal følge moden slavisk. Det gælder også for solbriller. Selvom vi stadig ser en del cat eye solbriller og den såkaldte hurtigbrille, så er det også modeller, der ikke klæder alle. Så find dem, du bedst kan lide. Uanset om de smalle, runde eller farverige.

Trenchcoats

Man kan næsten ikke sige forårsmode uden også at sige trenchcoats. Og det gælder naturligvis også, når vi snakker forårsmode 2024. Jeg vil næsten gå så langt som at sige, at det er en af de tendenser, som med sikkerhed vender tilbage hvert eneste år. Så måske har du allerede en hængende i garderoben. Skulle det ikke være tilfældet, så er der mange pæne af slagsen derude. Uanset om du er til den korte eller lange version. Og husk, at den også kan bruges på en tidlig og kølig forårsdag, over en varm og vamset strik eller en god fleece.

Den blå skjorte

Den blå skjorte er endnu en ganganer og er et item, som vi har set en del til, over de seneste sæsoner. Og mon ikke de fleste af os har en enkelt eller to hængende i garderoben? Hvis det er tilfældet, så er der godt nyt: den er nemlig stadig et must have item når vi kigger på forårsmode 2024. Personligt er jeg kæmpe fan. Både den helt klassiske blå og den mere pyjamas-agtige version med striber. Elsker looket med en oversize version og et par cool boyfriend jeans.

Oversize taske

Den store oversize taske er over det hele, når vi kigger på forårsmode 2024. Og hurra for det, for hvem elsker ikke en god stor og rummelig taske? Den kommer selvfølgelig i alle forskellige prisklasser og også i forskellige farver og materialer. Så gå efter præcis den taske du ønsker. Bare husk at den skal være oversize.

Habit vesten

Habit vesten har efterhånden været at spotte i modebilledet, de seneste mange sæsoner og den ser ikke ud til at slippe lige foreløbigt. Når vi snakker forårsmode 2024 er det i hvert fald endnu et key items, som man kan spotte i de fleste kollektioner og hos de fleste brands. Brug den over en løs skjorte, over en vamset strik på de kølige forårsdage eller lad den stå alene, på de dage, hvor vejret tillader det.

Forårssko

Langskaftede støvler

Det kan godt være, at langskaftede støvler normalt er et item, som man forbinder med de kolde sæsoner. Men i år er det et item, som man ikke kommer udenom, når vi snakker forårsmode og mon ikke de også kommer til at være dominerende et stykke ind i sommeren? Her er der muligheder for enhver smag. Uanset om man er til de helt simple og klassiske, de lidt mere wester-agtige eller de chunky biker-stølver. Brug dem med en nederdel, over et par jeans eller med bare ben, når vi når længere hen på sæsonen.

Mary-Janes flats

De fine og feminine Mary-Janes fik for alvor deres gennembrud i løbet af foråret sidste år og meget tyder på, at de tager et par sæsoner mere. Personligt er jeg kæmpe fan. Både fordi de er enormt behagelige at gå i fordi de er et genialt lille item til at give looket med boyfriend jeans og en løs oversize skjorte, et feminint touch. Brug dem med et par løse jeans eller et midi skirt og tilføj gerne en fin lille strømpe.

Forårs sneakers

Vi må vist bare erkender at sneakers er kommet for at blive. Sådan har det i hvert fald været de seneste mange år, hvor der ikke har været en eneste sæson, hvor sneakers ikke har været en del af modebilledet. Det gælder selvfølgelig også, når vi snakker forårsmode 2024. Gå efter den model du bedst kan lide, men i udvalget her, har jeg fokuseret på de lyse af slagsen. Det er vel forår.

Det lille tørklæde

Det lille tørklæde er en af de accessories, som man kan spotte over hele billedet, når vi kigger på forårsmode 2024. Så skynd dig ud og få fingrene i sådan et, hvis du ikke allerede har et liggende hjemme i gemmeren. Ikke nok med, at det kan være prikken over i’et i et simpelt forårs outfit, så kan det også den praktiske funktion, at det holder halsen varm og måske den klassiske forårssnue for døren. Hvis du er ekstra kreativ, så brug det også i håret eller bind det om hanken på din håndtaske.

Midi Skirts

Midi skirts er sådan et item, der har det med at dele vandende. Enten elsker man dem, eller også hader man dem. Personligt er jeg på team-elsker dem. Men jeg forstår godt, hvis man finder det lidt svært at style dem. Det kræver i hvert fald lidt ekstra. Men sammen med en oversize sweatshirt, et par sneakers eller chunky støvler, så kan det altså noget. Uanset hvad, så er det en af de tendenser, som man ikke kommer udenom, når vi snakker forårsmode 2024.

Denim

Denim er her der og alle vegne hvis man kigger på forårstøj 2024. Og her snakker vi ikke kun denim i den klassiske blå denimfarve. Det er denim i alle nuancer og både i form af jeans, jakker, kjoler, nederdele og accessories. Denim passer til det hele og kan bruges sammen med alle farver og hvis du er ekstra hooked på denim-tendensen, kan du køre et fuld denim på denim-look.

Modefarver forår 2024

Lyseblå

Om det er fordi den er blå som himlen, ved jeg ikke. Men uanset hvad, så er den fine lyseblå farve næsten altid blandt forårets farver. Det gælder naturligvis også, når vi snakker forårsmode 2024. Den er over det hele. Blå skjorte, på kjoler og på accessories.

Rød

Hvis jeg skal være ærlig, så havde jeg ikke lige set den komme. Altså at rød skulle være blandt forårets farver. Men her er vi og når man kigger ud på landskabet, er den ikke til at komme udenom. Jeg elsker når den bliver kombineret med den stærke blå denim-farver. Det giver mig lidt vibes at noget fransk chic.

Beige

Den fine beige nuance er nok gået hen og blevet lidt af en evergreen, der på en eller anden måde formår at få sneget sig ind i de fleste sæsoner. Derfor er det heller ikke nogen overraskelse, at den er blandt forårets farver 2024. Og hurra for det, for den fungerer jo bare til det hele.

Hvid

Den hvide farve, eller nuance om man vil, er slet ikke til at komme udenom, når vi snakker forårsmode 2024. Den er over det hele. På kjoler, på bukser, på skjorter, tasker og på sko. Og mon ikke der næsten er garanti for, at den bliver hængende langt inde i sommeren.

Forårsnegle og neglelak til foråret

Foråret skal ikke kun markeres på tøj og sko. Neglene skal naturligvis også have en omgang og der er jo ikke noget, der kan fuldende et look, som et sæt flotte negle. I år skal dine forårsnegle, følge forårets fine og lyse nuancer. Det kan både i form af de sarte og neutrale farver eller måske det lidt mere vovede, som en fin lys blå. Uanset hvad ud vælger, så kan jeg anbefale at gå efter Essie’s neglelakker, da de holder bedre end nogen andre.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments