15 budgetvenlige solbriller

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er 1-576x1024.jpg

Reklamelinks: 1. H&M 2. MessyWeekend 3. H&M 4. Ganni 5. Pieces 6. H&M 7. H&M 8. MessyWeekend 9. H&M 10. H&M 11. Pilgrim 12. Mango 13. MessyWeekend 14. H&M 15. Mango

De flotteste budgetvenlige solbriller

ENDELIG kom foråret. Og alt det der med, at vi har ventet i en evighed og at det muligvis har været verdens længste vinter, er en helt anden snak – og den orker jeg næsten ikke tage nu. Nu skal vi bare nyde at det er her, ik?

Og med foråret kommer solen og med solen kommet behovet for solbriller. Hos mig, er det i hvert fald en af de ting, som jeg sjældent forlader mit hjem uden, her i sommerhalvåret. Så er det da kun på de værste regnvejrsdage.

Og det er ofte med solbriller, som det er med så mange andre ting. Moden skifter og tendenser kommer og går. Alligvel vil jeg dog våge den påstand, at der er sket et eller andet, med solbrille-moden over de seneste år. Det er som om, at der ikke længere blot er èn eller to tendenser, der dominerer. Der er ligesom plads til det hele – uanset om man er til de store, de små, de runde, de smalle, cat-eye eller hurtigbrillen. Egentlig skal man bare gå efter de solbriller, der klæder en bedst.

Udvalget er naturligvis også gigantisk og derfor har jeg her forsøgt at koge det lidt ned og gøre det en smule mere overskueligt, for de af jer, som ikke lige kan overskue den helt store shoppetur. Og som overskriften lover, så snakker vi budgetvenlige solbriller, for jeg tænker ikke at jeg er den eneste, der kan have en tendens til at solbriller er noget, man lidt for ofte sætter sig på, glemmer i bussen, i prøverummet eller får lagt et sted, man aldrig kommer i tanke om igen.

Sæsonens pæneste solbrille

Hvis jeg skulle kåre sæsonens pæneste solbrille, så tror jeg, at det skulle være den her model fra COS, som er lavet i samarbejde med designeren, Linda Farrow. Faktisk har de lavet en helt kollektion sammen, og hver eneste model er smuk.

Et lille solbrille-tip

Et sidste lille solbrille-tip her på falderebet er at slå et smut forbi Gina Tricot. Hvis I spørger mig, så har de et virkelig godt udvalg og særligt med fokus på de der lidt mere eksperimenterende styles og modeller. Altså her kan man både finde en sej hurtigbrille, flotte cat eye solbriller og så selvfølgelig også nogle lidt mere klassiske og tidløse modeller.

Jeg skal være ærlig at indrømme, at det ikke vil være det første sted, jeg ville gå på jagt efter budgetvenlige solbriller, men det var i forbindelse med min research til det her indlæg. at jeg fik lagt vejen forbi og blev mødt af et virkelig godt udvalg.

Hvis I har lyst til at få lidt mere sommerinspiration, så huske endelig at kigge forbi min store guide til sommermode 2024 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments