Forår, favoritter, flow og en status

Forår, favoritter, flow og en status 1

Reklamelinks: Blazer: ARKET Jeans: Monki Strik: MBYM Tørklæde: ARKET Sneakers: Adidas Stan Smith

Hej alle zusammen 🖤

Her kommer der lige et helt almindeligt outfit-indlæg og lidt helt almindelig hverdagssnak. Sjovt hvordan det stadig kan føles helt rart at være i en almindelig hverdag, hvor man kan lave almindelige ting og hvor halvdelen af landet ikke er lukket. Jeg ved ikke med jer, men det er stadig noget, som jeg sætter pris på, hver eneste dag. Og det på trods af, at jeg stadig ikke går ligeså meget ud eller ser ligeså mange mennesker, som før corona. Som jeg har været inde på tidligere, så tror jeg simpelthen, at sådan et liv, er noget der skal bygges op igen i bitte små etapper.

I skrivende stund, sidder jeg hjemme på Nørrebro og jeg befinder mig midt i en uge, der både byder på et par møder, et par fotojobs, et par middagsaftaler og endda et par events, hvor jeg skal se nogle af de kollegaer, som jeg ikke har set i mere end et år. Dèt glæder jeg mig til. Alt i alt, er det sådan en uge, der har det helt perfekte tempo. Der er ikke for lidt at lave og der er heller ikke for meget.

Forår, favoritter, flow og en status 2

Magiske maj

Billederne her er fra i går, som var sådan en dejlig, rolig og lun forårsdag. I hvert fald her i København. Selvom temperaturerne godt lige måtte stige en lille smule, så må jeg altså sige, at vi pt. befinder os midt i de uger, som er årets aller skønneste, hvis I spørger mig. Selv her på stenbroen, er der smukt uanset hvor man kigger hen. Alt står i fuld flor og de grønne, hvide, lyserøde og lilla farver giver sådan en helt særlig magi.

Forår, favoritter, flow og en status 3
Reklamelinks: Blazer: ARKET Jeans: Monki Strik: MBYM Tørklæde: ARKET Sneakers: Adidas Stan Smith
Forår, favoritter, flow og en status 4

Et par favoritter

Jeg var hoppet i sådan et outfit, der består af nogle af mine nuværende favoritter. Blazeren fra ARKET har jeg snakket om tidligere og beskrevet hvor højt jeg elsker den. Og i det hele taget har jeg vist ofte snakket om, hvor højt jeg elsker blazere fra AKRET og deres helt perfekte oversize-fit. Mine jeans er fra Monki og det er deres skønne yoko-model. Jeg har modellen i flere farver og den brune model her, har været på min ønskeliste i mere end et år. Tydeligvis ikke kun på min, for de bliver udsolgt konstant. Men i sidste måned var jeg heldig, da de hurtigt kom “back in stock” og de har været flittigt brugt siden.

Forår, favoritter, flow og en status 5
Reklamelinks: Blazer: ARKET Jeans: Monki Strik: MBYM Tørklæde: ARKET Sneakers: Adidas Stan Smith
Forår, favoritter, flow og en status 6

En status og lidt tankespind

Og selvom indlægget her startede med en slags status, så synes jeg egentlig også godt, at vi kan slutte med en. I sidste uge fortalte jeg lidt om min nuværende arbejdssituation og beskrev, at “im at a very good place right now”. Sådan har jeg det egentlig stadig. Jeg holder af min hverdag og nyder, hvordan den også er begyndt at få lidt mere indhold. Samtidig elsker jeg – som nævnt – også tempoet, hvor jeg ikke har for travlt og heller ikke har for lidt at lave.

I går snakkede jeg med min veninde om, at det der arbejdsliv, hvor man altid har travlt, altid har et møde, altid lige kommer lidt for sent til en aftale fordi der lige kom det ene eller det andet i vejen, ligesom har mistet sin “coolness” med corona, hvor ro og et godt flow er blevet vigtige værdier hos mange af os.

Det er udelukkende en god ting, hvis I spørger mig og jeg har altid gjort meget for at tage afstand til opfattelsen af, at have travlt var ens betydende med, at man var vigtigere og og mere indholdsfuld, end hvis man ikke havde det. Hermed ikke sagt, at jeg ikke selv har beskrevet min hverdag som travl. Både herinde og i det virkelige liv og jeg kommer helt sikkert også til at gøre det igen. Men jeg gør hvad jeg kan for ikke at gøre det. Altså hverken at nævne eller have det.

Og det er egentlig et emne, som jeg kan tale om i evigheder, så jeg tænker at jeg bare stopper her og ønsker jer alle en god dag 🖤

Forår, favoritter, flow og en status 7
Reklamelinks: Blazer: ARKET Jeans: Monki Strik: MBYM Tørklæde: ARKET Sneakers: Adidas Stan Smith
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments