Billeder på lærred

Annonce

Hvis der er noget, der altid har haft min interesse og noget, jeg konstant forsøger at optimere, så er det dekorationen af mine vægge. Med andre ord, kan man vel også kalde det for en evig proces og noget, der altid er i udvikling. Jeg tror ikke, at mine vægge nogensinde har haft det samme look i mere end 6 måneder af gangen.

Det kommer lidt i perioder – nogle gange leder jeg aktivt og andre gange lidt mere passivt, kan man vel sige. Lige nu er jeg inde i en aktiv periode og det er en periode, hvor jeg har været særligt optaget af billeder på lærred. Optimalt set, så investerede jeg naturligvis i ægte kunst – men ærligt, så er det noget, der både er ekstremt tidskrævende, risikabelt og ikke mindst dyrt. Derfor er jeg ualmindelig begejstret for den løsning, jeg netop har fundet.

Photowall

Billeder på lærred – til rigtig gode priser

For nyligt stødte jeg nemlig på webshoppen Photowall. Et sted, hvor man både kan købe plakater, wallpapers og ikke mindst billeder på lærred, som er lavet og printet så godt, at de fremstår som ægte håndlavede billeder. Jeg har selv klikket 4 forskellige motiver hjem og jeg må bare sige, at jeg har MANGE gode ting at sige om dem

Udvalget

For det første er udvalget af billeder på lærred gigantisk. Næsten på grænsen til lidt for stort, for det tog mig en evighed at tage en beslutning. Faktisk kan man vælge mellem 30.000 forskellige motiver. Det er alligvel også en sjat.

Fleksible størrelser

Alle motiver kan bestilles i mange forskellige størrelser og endda også former. Så om man er på jagt efter små billeder på lærred eller store billeder på lærred, så kan man helt sikkert finde noget.

Hurtig levering

Jeg har næsten svært ved at forstå hvordan det kan lade sig gøre, men jeg tror faktisk ikke at der gik mere end 3 dage fra at jeg lagde min ordre, til at jeg modtog den.

Eget billede

Og hvis man så alligvel ikke kan finde et motiv blandt de 30.000 der er at vælge imellem (eller hvis man bare har et billede, som man rigtig gerne vil have på et lærred) så kan man faktisk også uploade sit eget motiv og få det trykt på lærred (eller som plakat og wallpaper).

Et lille udvalg af mine favoritter

Skift, byt om og skab forandring

Som nævnt, så er det sikkert og vist, at jeg i ny og næ løber ind i perioder, hvor jeg har lyst til at ændre noget i min boligindretning. Det siger sig selv, at man jo ikke kan male vægge og skifte møbler så ofte og derfor ser jeg altid vægdekoration, som en perfekt mulighed for at ændre lidt i tingene. Hvis I spørger mig, så er det i hvert fald helt utroligt så stor en forandring det kan gøre, blot ved at skifte et enkelt eller to billeder.

Photowall

Og det er her, at jeg virkelig også synes, at de her billeder på lærred fra Photowall er en genial løsning. Nu har jeg en realaviv lille lejlighed og derfor, har jeg ikke alle billederne hængende oppe på samme tid. Så bliver det simpelthen lidt for crowded.

Jeg hænger gerne et enkelt eller to oppe ad gangen og de øvrige har jeg stående op ad en væg i et hjørne – hvis I sig selv egentlig også ser ganske fint ud. Og ja, så skrifter jeg ganske enkelt bare ud alt efter humør og lyst. Nogle perioder skal der lidt ekstra farve til og andre gange er jeg mere til det nedtonede look

Photowall
Photowall

Rabatkode til Photowall

Og jeg er så heldig, at Photowall gerne ville samarbejde med mig om en lille rabatkode til jer derude. Så faktisk kan I få 20% rabat og gratis fragt på hele webshoppen, hvis I bruger koden “Miekirstine20

Billeder på lærred 7

Mit (nuværende) favorit-motiv

Som nævnt, er udvalget hos Photowall gigantisk og da jeg skulle lægge min seneste bestilling brugte jeg virkelig lang tid på at bladre udvalget igenne. Hårdt arbejde, når man ikke er verdensmester i at tage beslutninger.

Men at motivet “Spliced Lines” skulle med at bestillingen var sikkert og vist. Pt. er jeg glad for alt simpelt og jeg synes simpelthen at det her rammer helt perfekt ind i den stil.

Har I lyst til at læse mere om boligindretning, så finder I alle mine indlæg her.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments