Familieweekend i Danmark – hvad skal man besøge for at have det sjovt?

Der er nogle virkelig smukke lande at besøge i Europa, og hvis du tager en tur til kontinentet, er Danmark et af de steder, du bare må se. Det er et af de mest fantastiske skandinaviske lande at besøge i verden. Det skyldes, at det er et af de smukkeste, men også et af de sjoveste at besøge.

Der er masser at lave i Danmark, herunder sightseeing, museer, monumenter og meget mere, men der er også nogle sjove parker, som man ikke må gå glip af. De er designet til hele familien, og du kan finde alle de aktiviteter, der helt sikkert vil få adrenalinen til at pumpe og holde dig underholdt i timevis.

Hvis du ikke ved, hvor du skal tage hen, eller hvilke steder du skal besøge, skal du ikke bekymre dig, for nedenfor finder du en komplet guide til de steder, du ikke må gå glip af under dit besøg.

Besøg BonBon-Land

Hvis du er i Danmark, er det et must at besøge BonBon-Land. Det er den bedste i hele landet, da den har en masse sjove aktiviteter for de små i huset, men også for voksne. Så det er et godt sted at tage hen som familie, par, med venner, eller hvem man nu har lyst til.

Nogle af de aktiviteter, du kan lave i Bonbon-land, er:

Viktor Vandorm

Af alle de aktiviteter, du kan lave, er dette en af de bedste, da det er en forlystelse. Det er en rutsjebane, der er velegnet til børn og voksne, og som får pulsen op, men det er også en meget stille aktivitet.

For at komme op skal du være mindst 90 centimeter høj, og du skal have en ledsager med. Og hvis du er mellem 90 og 120 centimeter høj, kan du gå op uden en ledsager. Det er et sjovt bjerg med en længde på 561 meter, lidt vand, adrenalin og mange overraskelser.

Vildsvinet 

For de mere ekstreme besøgende er der Vildsvinet, som er endnu en rutsjebane, men kun for de modigste. Hvis du har prøvet den forrige og gerne vil have lidt mere spænding, er det her lige noget for dig.

For at komme op skal du være mindst 125 cm høj og have en ledsager med. Men hvis du er mindre end 125 cm høj, kan du ikke komme op, selv om du har en ledsager med. Denne aktivitet er tilgængelig fra kl. 10.00 til en time før parken lukker, så benyt dig af den tidligt om morgenen.

Prærie Expressen

Og for hele familien er der også Prærie Expressen, som er en meget let aktivitet. Det er en vandreaktivitet med lasergames, specielt for alle familiemedlemmer, og folk kan være med uanset deres minimumshøjde, men hvis du er mindre end 120 cm høj, har du brug for en ledsager.

Her kan du skyde røvere på tog, have det sjovt med dine venner, være en rigtig Wild West-cowboy og opleve noget helt andet.

Priser

Priserne i denne park er de bedste, da de har en fremragende pris, som hele familien kan nyde. Og disse er:

  • Børn under 90 cm: Gratis
  • Normal: Gælder for alle, der er højere end 90 cm, og koster mellem 199 og 309 kr.
  • Åben dag billet: Gælder kun for sæsonbestemte dage og koster 309 kr.
  • Senior: Gælder for personer over 65 år og koster mellem 199 og 279 kr.
  • Handicap Billet: Henvender sig til personer med handicap og inkluderer en gratis billet til en autoriseret ledsager. Koster mellem 199 og 309 kr.
  • Guldkort: Guldkortet indeholder mange fordele, bl.a. gratis parkering og adgang til alle attraktioner. Det koster 549 kr.
  • Sølvkort: Med dette kort får du gratis parkering, forskellige fordele og gratis adgang til attraktioner. Det koster 499 kr.
  • Bronzekort: Denne pakke giver dig adgang til parken og alle attraktioner fra søndag til mandag. Parkering er ikke inkluderet. Det koster 399 kr.

Besøg København

Hvis du har fået nok af sjov i parken, så lad mig fortælle dig, at Danmark har meget mere at byde på. Faktisk har vi nogle af de mest vidunderlige byer i verden, og en af dem er København. Skønheden i denne by er uden sidestykke, så du bør tage mindst et par dage til at lære den at kende.

Byen er storslået, fuld af slotte, stenbroer og renæssancearkitektur. Den er også fyldt med en masse monumenter som skulpturen Den Lille Havfrue. Og hvis du vil spise lækker mad, har den også mange restauranter, markeder og steder, hvor du kan spise den mest typiske mad på stedet.

Spadseretur gennem Egeskov Slot

Hvis du elsker historie, arkitektur og gerne vil lære om Danmarks fortid, kan du besøge Egeskov Slot. Det ligger på den sydlige del af Fyn og er et af de smukkeste paladser i hele landet.

Familieweekend i Danmark - hvad skal man besøge for at have det sjovt? 1
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments