10 TING JEG HAR GJORT I WEEKENDEN

10 TING JEG HAR GJORT I WEEKENDEN 1

Hola chicas 🖤

Hvordan har jeres weekend været? Sammenlignet med de seneste mange i rækken, har min været helt.stille.og.rolig. Nærmest på grænsen til kedelig, hvis jeg skal være ærlig. Som I måske har set henne på Insta, så har jeg befundet mig hjemme på Fyn siden torsdag eftermiddag. Tro det eller ej, men jeg har faktisk ikke været her siden juni-måned. I virkeligheden trængte jeg nok til en lille pause, efter at have tilbragt store dele af foråret på at være i corona-eksil, netop her. Derfor glædede jeg mig også endnu mere til at komme tilbage.

Og det har været så skønt så skønt, men alligvel har jeg ikke nået halvdelen af det, jeg gerne ville. Jeg havde en idè om, at jeg skulle på den ene skovtur efter den anden, gå lange ture, plukke friske brombær og måske endda sylte dem. Jeg vill gerne have været på æble-jagt, lavet æblemos og æblekage, set min barndomsveninde, gjort gode fund i genbrugsbutikkerne og alt det andet, som en god klassisk weekend på Fyn, normalt indebærer.

Sådan blev det ikke helt. Til gengæld har jeg tilbragt den ene time efter den anden, foran computeren. I slutningen af måneden rykker bloggen over på en anden platform og i den forbindelse skal der ryddes godt og grundigt op. 11 års arkiver er virkelig meget data og de første mange år af bloggens består af 20% godt indhold og 80% fuldstændig ligegyldigt information. Det vil være helt hul i hovedet, hvis jeg skulle trække sidstenævnte med, da det bare er fyld, der tager plads og gør det hele mere langsomt.

Det har krævet en gigantisk oprydning, hvilket både har været sjovt og noget mere tidskrævende, end jeg forventede. Det værste er, at jeg kun er lige godt halvvejs. Hele processen, og min egen tidsoptimisme, minder mig lidt om min tid som studerende, når der skulle afleveres store opgaver. Såååå…. hvis der bliver lidt stille herinde de kommende uger, så ved I hvorfor. Derimod kan jeg slet ikke vente med at invitere jer ind i mit nye univers.

10 TING JEG HAR GJORT I WEEKENDEN 2

MEN, som billederne viser, så har jeg da også været ude i naturen et par gange, så det har ikke været helt spild. Billedet af de friske brombær er dog et jeg lige snuppede på en løbetur en tidlig morgenstund. Jeg må tage plukke-revanche næste år 😉 Men nu hvor jeg ikke har så meget interessant at tjekke ind med, så kunne vi jo lige tage en god klassisk liste med 10 ting, jeg har gjort i weekenden. Stort som småt. Og hvis I har lyst, må I jo meget gerne tjekke ind med et par tilføjelser i kommentarfeltet.

10 ting jeg har gjort i weekenden

・Løbet lige præcis 39 km sammenlagt. Naturen her, giver gode muligheder for at få lidt længde på turene.

・Drukket rødvin for første gang siden i vinters #hejefterår

・Blevet testet for corona (dog uden symptomer)

・Slettet godt og vel 2000 gamle blogindlæg

・Følt mig virkelig underholdt under gennemgangen af bloggens unge dage. Der var f. eks dengang jeg var helt lyshåret (I kind of like it) og dengang jeg boede i Berlin og fik besøg af Emily eller dengang jeg var en #Gannigirl 😉

・Reklamelinks ・ Onlineshoppet en lille smule. Bl.a min yndlings-blazer fra ARKET som endelig er kommet i sort og en ny Mason Pearson-børste i pocket size, fordi jeg måske kom til at miste min gamle på en bar i en lidt for sen nattetime. Og her gik jeg og troede, at der skulle være billigt at besøge sine familie 😂

・Sovet mere end 8 timer, tre dage i træk. Mistænker lidt den førnævnte rødvin.

・Følt mig en smule bekymret omkring den seneste corona-udvikling.

・Tænkt lidt mere over at spritte hænder, end jeg gjorde i sidste weekend. Jeg skal på ingen måde være hellig og jeg indrømmer gerne, at min mentale tilstand nok var lidt “videre” og nu betaler vi prisen for det.

・Manglet en god serie at falde i søvn til. Kan ikke huske hvornår det sidst er sket. Men ærligt, så føler jeg, at jeg nærmest har set alt. Gode bud modtages alligvel meget gerne.

Har I mon oplevet noget lidt mere spændende? Det håber jeg lidt

10 TING JEG HAR GJORT I WEEKENDEN 3

Elsker min nye vest fra Zara, som jeg fandt i en Secondhand butik i sidste uge

10 TING JEG HAR GJORT I WEEKENDEN 4

En lille skovtur

10 TING JEG HAR GJORT I WEEKENDEN 5Reklame ・Søndag i strik fra ProjectAj117 og yndlingsjeans fra ARKET

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments