OUT & ABOUT

 photo IMG_6644_zps3042e892.jpg

 photo IMG_6660_zps1256d1a3.jpg

 photo IMG_6658_zps3c06dee0.jpg

Jacket: H&M Trend (Similar here) Jeans: Topshop (HERE) Jumper: COS (Similar here) Shoes: ASOS (HERE)

Onsdagens outfit så således ud. Jeg havde verdens længste men sjoveste dag. Jeg tilbragte det meste af min aften (og nat) til Distortion og havde helt glemt hvor sjovt det faktisk kan være. Normalt er jeg sådan en som synes, at den slags er lidt for opkørt 😉 Jeg tror faktisk også at jeg vil bevæge mig ud i gaderne i dag.

Hvis vi skal tale lidt om tøjet, kan jeg fortælle, at mine sko er kommet på udsalg hos ASOS. Jeg har nærmest brugt mine hver eneste dag siden jeg fik dem. De er SÅ behagelige og nemme at gå til.

This is how I looked yesterday. I had a long but pretty fun day. Spent all night at the Distortion festival. Totaly forgot how much fun that can be. And if I just have to say a few words about the outfit, I have to let you know that ASOS now have my shoes on sale. They are so comfy and wearable.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments