Forårsjakker og søndagstanker

Forårsjakker og søndagstanker 1

Reklamelinks: Jakke: MbyM Vest: & Other Stories bukser: ARKET Cap: & Other Stories Støvler: & Other Stories

Hej alle zusammen 🖤

Og glædelig søndag derude. Jeg håber at I har gang i en god weekend? Her på matriklen er alt som det plejer at være – eller som det har været, de seneste mange måneder, vil jeg nok nærmere sige. Jeg kører stadig min rytme med at være hjemme på Fyn sådan ca. hver anden weekend og det betyder, at denne er blevet tilbragt her i København. Surprise surprise, så har jeg brugt dagene på at se et par veninder og hos min familie i Vanløse. Alt sammen krydret med et par kreative sysler, naturligvis.

Forårsjakker og søndagstanker 2
Reklamelinks: Jakke: MbyM Vest: & Other Stories bukser: ARKET Cap: & Other Stories Støvler: & Other Stories

Forårsjakke-tid

Som jeg også skrev henne på Instagram forleden, så er jeg kommet til et punkt, hvor jeg er SÅ færdig med kulde og modvind. Åh manner, hvor gad jeg godt at det blev ægte forår og at jeg kunne pakke min vinterjakke langt væk og først hive den frem igen pm lang lang tid. I fredags beslutnede jeg mig for at trodse de vinterlige udfordringer og hoppe i en forårsjakke. En rigtig flot en af slagsen, som er en del af MbyM’s forårskollektion.

At jeg så var pakket ind i flere lag indenunder, for at kunne holde varmen, er en anden snak. Vigtigst er, at den blev luftet og jeg håber godt nok at der kommer muligheder for at gøre det noget oftere, i den nærmeste fremtid. Også gerne uden lag på lag. Jeg er SÅ færdig med kulde.

Forårsjakker og søndagstanker 3
Reklamelinks: Jakke: MbyM Vest: & Other Stories bukser: ARKET Cap: & Other Stories Støvler: & Other Stories
Forårsjakker og søndagstanker 4

Søndagstanker

I dag er det søndag og bedst som jeg sidder her i min stue og kigger på sneen (!!) der daler ned derude hjemvendt efter en løbetur, hvor jeg blev mere end godt gennemblødt, er det svært ikke at blive lidt søndagsblue. Nok en klassiker for de fleste.

De dage, har jeg egentlig relativt sjældent, men når de kommer, så sørger jeg for at fylde dagen med gode ting. Så jeg har planer om at sætte en god podcast på (“Om søndagen græder” vi med Hella Joof og Marie Louise Tüxen kan løfte selv det tungeste søndagssind), ringe til en veninde, arbejde lidt ved min symaskine og spise noget godt til aftensmad. I morgen er det mandag og så ser alt anderledes ud.

Må I få en skøn dag 🖤

Forårsjakker og søndagstanker 5
Reklamelinks: Jakke: MbyM Vest: & Other Stories bukser: ARKET Cap: & Other Stories Støvler: & Other Stories
Forårsjakker og søndagstanker 6
Forårsjakker og søndagstanker 7
Reklamelinks: Jakke: MbyM Vest: & Other Stories bukser: ARKET Cap: & Other Stories Støvler: & Other Stories
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments