PÅ BESØG HOS GANNI

 photo fotokopi_zps87aafe57.jpg

 photo foto3_zps3d9d2749.jpg

 photo foto1_zps4a76e3e0.jpg

 photo foto_zps672e1449.jpg

 photo foto2_zpsbdfc3074.jpg

Torsdag i sidste uge, var jeg et smut forbi Gannis smukke showroom i indre by, for at få et kig på den kollektion, som lander i butikkerne fra Juni måned. Med hånden på hjertet, kan jeg godt fortælle jer, at det er en af de aller pæneste tøjkollektioner, jeg nogensinde har set. I går skulle jeg fortælle min søster om den, og lige med det samme sagde hun noget ala “det skriver du altså virkelig tit på bloggen”. Det gør jeg også, I know, men jeg ser altså også mange virkelig pæne ting og det er som om, at de bliver ved med at overgå hinanden.

Uanset hvad, kunne jeg finde de første 50 styles fra Gannis kommende kollektion, som jeg gerne vil have og til alle jer Ganni fans derude, kan jeg godt fortælle, at I har noget at glæde jer til og I kan godt begynde at spare op. Hvis I heller ikke kan vente, kan jeg anbefale at smutte forbi deres webshop, som også er proppet med pæne forårsvarer.

Last week I dropped by Gannis showroom here in Copenhagen to get a closer look at the collection that will hot stores over summer. Im telling you that this is one of the prettiest collections that I’ve ever seen. I guess I could find the first 50 styles that I need in my life. To all the Ganni fans out there: Start saving now. Until then, you need to drop by their webshop, which right now is packed with amazing spring styles.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments