WEBSHOP FAVOURITES

WEBSHOP FAVOURITES 1

Reklamelinks: 1. ARKET 2. Monki 3. & Other Stories 4. ARKET 5. Vero Moda 6. Monki 7. ARKET 8. COS 9. Monki 10. H&M 11. & Other Stories 12. Estèe Lauder 13. Marni 14. Weekday 15. & Other Stories 16. Just Female 17. Y.A.S 18. Monki 19. ARKET 20. & Other Stories 21. ARKET 22. COS 23. Stine Goya

Glædelig mandag, alle zusammen 🖤

Jeg håber at I er klar til at gå en ny uge imøde. Nok en uge, som ikke bliver helt som først planlagt og som er præget af en del aflysninger. Sådan ser det i hvert fald ud her. Men det kunne heldigvis være værre og ugens første gode begivenhed, som finder sted i dag, er heldigvis stadig i kalenderen. Og det er i øvrigt lidt af en ønskemandag, jeg kan se frem til. Den starter nemlig med frokost, en håndfuld skønne kollegaer på fordi Danica har inviteret til et lille event. Og anledningen er intet mindre end noget med vin. Hej mandag, siger jeg bare.

Men nu skal det jo i virkeligheden slet ikke handle om vin eller events. Tværtimod skal det handle om ugens webshop-favoritter. Et koncept, som de fleste af jer nok kender til; Jeg har været et smut ude på nogle af mine personlige favorit-webshops og samlet en håndfuld, at de pæneste ting, jeg spottede.

En ægte efterårs-omgang er det blevet til, med masser af falmede og brune farver og ikke mindst varme skønne materialer. Jeg har mange personlige favoritter i dagens udvalg, men hvis jeg skal pege på èn, så må det nok blive den vamsede jakke/cardigan fra ARKET (nummer 1). Det er sådan en, som jeg med sikkerhed vil få brugt flittigt, hvis den endte med at flytte ind hos mig og jeg kan heller ikke udelukke, at det ender sådan.

Kan I have en skøn mandag derude 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments