UGENS BEDSTE BUDGETFUND

UGENS BEDSTE BUDGETFUND 1

Reklamelinks: 1. H&M 2. Monki 3. H&M 4. Monki 5. & Other Stories 6. & Other Stories 7. Weekday 8. Monki 9. H&M

Go’lørdag formiddag 🖤

Jeg håbet at I har fået en god start på weekenden og at I har skønne ting på programmet? Jeg må indrømme, at jeg havde håbet på at min ville blive lidt mere festlig og social, end hvad den ser ud til. Selvfølgelig grundet alle de nye restriktioner. I aften skal jeg dog ud med min veninde og selvom det nok bliver en fornøjelse, der slutter kl. 22 så glæder jeg mig. Jeg fuldt og fast besluttet på, at jeg vil støtte op om byens restauranter, så meget som overhovedet muligt. Det er jo heller ikke det “værste” sted at skulle bruge lidt flere penge end normalt.

Men nok om restriktioner og corona. Det har vi ikke brug for at snakke mere om 😂 Det er jo lørdag og derfor har jeg naturligvis været en tur ude på nogle af mine personlige favorit-webshops og samlet en håndfuld af de pæneste ting jeg spottede. Alle til under 500 kr. naturligvis. Personligt har jeg et særligt godt øje til den blå kjole fra Monki (nummer 4), som kunne være et godt bud på en efteårsklassiker, som vil blive hivet frem igen og igen. Den er både fin med et par sorte støvler og tynde strømper, som modellen viser det og jeg tænker også, at det vil fungere godt med et par sneakers og nogle fine strømper.

Så er der også de sorte lang støvler fra H&M (nummer 9). Dem jeg jeg ikke helt få ud af mine tanker. Prisen er næsten også lidt for god til at være sand og man ved jo aldrig, om kvaliteten er derefter. Umiddelbart ser det dog ikke sådan ud.

Kan I have en smuk dag derude 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments