Ugens bedste budgetfund

Ugens bedste budgetfund 1

Reklamelinks: 1. Monki 2. ARKET 3. Monki 4. H&M 5. H&M 6. Weekday 7. ARKET 8. Monki 9. H&M

Glædelig lørdag, venner!

Er I også helt ugedag-forvirrede? Jeg føler at det har været weekend i evigheder og kan slet ikke få det til at passe med, at det kun er lørdag i dag. Men det er præcis hvad kalenderen siger og det skal man som sådan ikke klage over. I skrivende stund befinder jeg mig hjemme på gode gamle Fyn, hvor jeg endnu engang er gået i kreativt-mode, hvor jeg bruger de fleste dage foran symaskinen, kun afbrudt af et par gåture i skoven og et par besøg i genbrugsbutikkerne. Jeg har kastet mig ud i en virkelig fin kjole, som jeg glæder mig til at dele med jer.

Men nu skal det handle om ugens bedste budgetfund, for sådan en samling har jeg også lige fået bikset sammen. Som altid, er det blevet til 9 fine ting og sager, der alle koster under 500 kr. Måske er det lidt naivt, men som I kan se, har jeg taget udgangspunkt i, at sommeren nok skal komme til os (selvom det pt. ser ud til at have lange udsigter). Men manner hvor jeg glæder mig til at hoppe i sommerkjoler, sandaler og fine matchende sæt ala det med solsikker fra Monki (nummer 8)

Ugens bedste budgetfund 2
Reklamelink: Sandaler fra H&M

Slip in’s on point

Dagens bedste tip, må næsten være de her seje slip on’s fra H&M. Det var kærlighed ved første blik, da jeg spottede dem på webshoppen og da jeg så prisen, var jeg også ved at få kaffen galt i halsen.

Hvis I har det på samme måde, skal I nok ikke tænke for længe. Jeg kunne forestille mig, at det var sådan et par, der bliver udsolgt, så snart temperaturerne begynder at stige.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments