Ugens bedste budgetfund

Ugens bedste budgetfund 1

Reklamelinks: 1. ARKET 2. H&M 3. & Other Stories 4. Monki 5. & Other Stories 6. H&M 7. & Other Stories 8. Monki 9. ARKET

Glædelig lørdag, venner!

Og velkommen til endnu en omgang med ugens bedste budgetfund. Ni fine ting og sager, der alle koster under 500 kr. og som I kan se, har jeg skruet godt op for de sommertemaet. Fine og feminine sommerkjoler og en lille smule badetøj. Vi kan nok også godt blive enige om, at det er ganske god timing, for sommeren er langt om længe over os og jeg er nok heller ikke ene om at håbe, at den bliver hængende i lang tid.

Personligt er min sommergarderobe ganske tilstrækkelig i år og det skyldes nok også, at jeg har brugt enormt mange timer i løbet af det tidlige og kolde forår på at sy mine egne sommerkjoler og jeg nyder virkelig, at de endelig kan bruges.

Til gengæld kunne min badetøjs-samling godt snart bruge en lille opdatering. Den bikini, som jeg har brugt de seneste sæsoner er ved at være godt slidt og falmet i farven. Lige nu har jeg et godt øje til ARKET’s smukke version (nummer 9) som både har den flotteste blå farve og den pasform, som jeg personligt aller bedst kan lide.

Ugens bedste budgetfund 2
Reklamelink: Kjole fra H&M
Ugens bedste budgetfund 3
Reklamelink: Kjole fra H&M

Den smukkeste sommerkjole

Sidste år lavede H&M denne smukke sommerkjole og jeg kan huske, at den blev udsolgt på nul komma fem. Jeg nåede i hvert fald ikke at få fingrene i den. Det har jeg heldigvis nu og selvom jeg har planer om, at min sommergarderobe primært skal bestå af ting, jeg selv har lavet og gode basisstyles fra tidligere sæsoner, så kunne jeg ikke holde mig fra at klikke den smukke blå version hjem.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments