Ugens bedste budgetfund

Ugens bedste budgetfund 1

Reklamelinks: 1. H&M 2. ARKET 3. & Other Stories 4. Monki 5. Monki 6. ARKET 7. & Other Stories 8. H&M 9. ARKET

Glædelig søndag, venner 🖤

Jeg håber at I har gang i en rigtig god weekend. Fyldt med sol, forår og måske endda et par restaurantbesøg? Selv har jeg haft en række dage med fuld fart over feltet og den har bl.a stået på en lille fødselsdagsmiddag og en hulens masse arbejde. Alt sammen noget, der tager mig tilbage til tiden før corona og minder mig om, at vi efterhånden nærmer os noget, der minder om normalt.

Men som overskriften lyder, så skal det nu handle om ugens bedste budgetfund. Traditionen tro, har jeg været et smut ude på nogle af mine personlige favorit-webshops og samlet en håndfuld af de pæneste ting jeg spottede. Alle til under 500 kr. naturligvis.

Hvis bare varmen snart ville se finde vej til det danske land, så kunne jeg snildt nævne et par ting, der gerne måtte flytte ind her hos mig. Det gælder bl.a de seje denim-sandaler fra Monki (nummer 5) og de flotte bermudashorts fra H&M (nummer 8). Men som vi nærmest oplever hvert eneste år, så kan sommeren pludselig komme ud af det blå. Lad os lige håbe, at det sker snart, ik?

Kan I have en smuk der derude 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments