Ugens bedste budgetfund

Ugens bedste budgetfund 1

Reklamelinks: 1. & Other Stories 2. ARKET 3. & Other Stories 4. ARKET 5. Monki 6. & Other Stories 7. Monki 8. COS 9. Monki

Glædelig fredag, venner

Og velkommen til en god klassisk omgang med ugens bedste budgetfund. Konceptet er fuldstændig som det plejer at være: Jeg har været et smut ude på nogle af mine favorit-webshops og samlet en god håndfuld, af alle de pæneste ting, jeg spottede. Alle til under 500 kr. naturligvis.

Sommeren er over os, vejrudsigten ser himmelsk ud og måske er der endda nogle af jer, der tager hul på ferien i dag? Meget passende, består dagens udvalg selvfølgelig af en masse fine sommersager. Personligt er jeg helt vild med det blomstrede sæt fra & Other Stories (nummer 1 og nummer 6) hvor printet er noget af det fineste, jeg længe har set. Den blomstrede sommerkjole fra Monki (nummer 5) kan virkelig også noget og vil være en oplagt kjole at pakke i kufferten, hvis man er så heldig at skulle ud på en lille rejse.

Jeg håber at I har en god weekend foran jer. Mon ikke den står på fodboldkamp i morgen? Manner hvor jeg håber at vi går videre. Der er altså bare et eller andet helt magisk over den stemning, sådan en slutrunde fører med sig. Selv skal jeg være sammen med min familie hele weekenden og det glæder jeg mig selvfølgelig rigtig meget til. Særligt fordi det er ved at være et stykke tid siden sidst 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments