Ugens bedste budgetfund

Ugens bedste budgetfund 1

Reklamelinks: 1. ARKET 2. H&M 3. Monki 4. & Other Stories 5. ARKET 6. Monki 7. Weekday 8. & Other Stories 9. & Other Stories

Hola chicas

Der er godt nok lige lovligt stille her på domænet for tiden, og jeg vil ikke kede jer med alle mulige undskyldninger om, at jeg har travlt i de virkelige liv og alt det der. Kort fortalt, så handler det nok om, at hverdagen er ved at vende tilbage og det har medført en del mere arbejde hos mig. Jeg skal liiiige i gang og jeg satser på, at jeg snart finder en god balance.

Men nok om det, for som I kan se, så har jeg selvfølgelig fundet tid til at bikse en lille omgang med ugens bedste budgetfund. Konceptet er fuldstændig som det plejer at være: jeg har været et smut ude på nogle af mine favorit-webshops og samlet en håndfuld af de pæneste ting jeg spottede. Alle til under 500 kr. naturligvis.

Og som I måske også fornemmer, så har jeg ikke sparet som sommertemaet og det kan måske føles en anelse skørt, som jeg sidder her i min stue og kigger ud på den silende regn. Men har I set vejrudsigten, for næste uge? Ellers vil jeg klart anbefale at I gør det. Jeg har i hvert fald besluttet mig for, at søndag bliver dagen, hvor jeg pakker min vinterjakke væk og siger “vi ses om meget lang tid”.

En lille sommertaske

Jeg har en voldsom svaghed for stråtasker og synes næsten, at de er et musthave til det perfekte sommeroutfit. Jeg har fået et lille crush på den her version fra & Other Stories, som både har den perfekte størrelse og en rigtig fin pris.

Sommerkjole sæson

Og så ser det ENDELIG ud til, at vi snart kan hoppe i sommerkjolerne igen. Min ultimative yndlingsbeklædning og det føles som alt for langt tid siden sidst. Her kan man altid regne med Monki og den her simple version er simpelthen så fin og så kommer den også i en anden rigtig pæn farve.

Ugens bedste budgetfund 3
Reklamelink: Kjole fra Monki
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments