Ugens bedste budgetfund

Ugens bedste budgetfund 1

Reklamelinks: 1. Monki 2. Weekday 3. ARKET 4. H&M 5. H&M 6. & Other Stories 7. Monki 8. Monki 9. Weekday

Hola chicas!

Jeg håber at I har nogle vidunderlige påskedage derude og at I har mulighed for at nye det smukke vejr. Det kunne jo næsten ikke være bedre.

Jeg havde jo egentlig også proklameret, at jeg ville holde en lille ferie her fra domænet, men altså, man har vel et standpunkt, til man tager et nyt 😅 Jeg har i hvert fald lige besluttet, at der godt kunne presses et en god klassisk omgang med ugens bedste budgetfund ind. Og så afslører jeg nok heller ikke for meget, hvis jeg fortæller, at det ikke er verdens mest tidskrævende indlæg at strikke sammen.

Konceptet er fuldstændig som det plejer at være og mon ikke de fleste af jer kender det. Jeg har igen været et smut ude på nogle af mine favorit-webshops og samlet en håndfuld af de pæneste ting jeg spottede. Alle til under 500 kr.

Ugens bedste budgetfund 2

Summer suit

Og skal jeg udpege en personlig favorit, som jeg jo gerne plejer at gøre, så falder mit valg nok på det her smukke sæt fra Monki. Egentlig er det jo ganske simpelt og larmer ikke specielt meget. Men med de lyse farver og det fine lette materiale, er jeg sikker på, at det vil være sådan et, man kunne bo i sommeren også.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments