Ugens bedste budgetfund

Ugens bedste budgetfund 1

Reklamelinks: 1. ARKET 2. Flora D 3. Monki 4. H&M 5. ARKET 6. H&M 7. ARKET 8. Weekday 9. & Other Stories

Glædelig fredag, venner 🖤

Jeg håber at I er klar til weekenden og at I har en masse skønne ting på programmet. Selv står jeg foran et par dage med flere gode ting på programmet der bla. består af wine og dine med veninder, familietid og søndag har jeg sørme også en stand til Veras Market. Første loppemarked i et år og det siger sig selv, at det er mere end tiltrængt. Jeg har så meget der skal pakkes, at jeg slet ikke ved hvor jeg skal starte 😅

Men inden jeg lukker computeren og går på weekend, vil jeg lige diske op med en omgang gode budgetfund. Der er jo alligevel gået et lille stykke tid siden sidst. Konceptet er præcis som det plejer at være: Jeg har været et smut ude på nogle af mine favorit-webshops og samlet en håndfuld af de pæneste ting jeg spottede.

Min favorit i dagens udvalg er noget så simpelt (men smukt) som et vidunderligt silketørklæde fra Flora D (nummer 2). Jeg er inde i en periode, hvor jeg er blevet en lille smule besat af at binde et lille tørklæde om halsen. Det kan virkelig gøre noget godt for de mest simple looks og hos Flora D laver de virkelig de smukkeste af slagsen.

Matchende sommersæt

Noget andet jeg er særligt glad for for tiden, er de matchende sommersæt. Eller det er faktisk noget, der vender tilbage hver eneste sommer. I år er der SÅ mange fine af slagsen derude og især de her to fra hhv & Other Stories og ARKET. Der gode ved sådan et sæt er, at delene også kan bruges hver for sig. Win/win.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments