WEBSHOP FAVOURITES OG EN VIGTIG OPDATERING

WEBSHOP FAVOURITES OG EN VIGTIG OPDATERING 1

Reklamelinks: 1. & Other Stories 2. By Far 3. & Other Stories 4. Maria Black 5. Weekday 6. ARKET 7. ARKET 8. Pieces 9. H&M 10. & Other Stories 11. & Other Stories 12. By Far 13. H&M 14. H&M 15. Only 16. Weekday 17. ARKET 18. ARKET 19. & Other Stories 20. Monki

Glædelig mandag, kære jer ????

Har I haft en god weekend derude? Det kan I dælme tro, at jeg har. Som I måske har set henne på Insta, så er den blevet tilbragt hjemme på gode gamle Fyn og dagene har bestået af en perfekt kombination af afslapning, kultur, natur og fynsk-efterår. Alt er jo så smukt de her dage og det gør ærligt talt en smule ondt at tage herfra igen. Men hverdagen derhjemme kalder og i skrivende stund, er jeg lige hoppet på toget i retningen med Nørrebro. Det bliver en spændende uge, med masser af nye ting og projekter. Men mere om det lige om lidt.

For lad os hurtigt snakke om indlæggets tema – nemlig de ugentlige webshop-favoritter. Som altid, har jeg været et smut ude på nogle af mine favorit-webshops og samlet en håndfuld af de pæneste ting, jeg faldt over. Det er sååååååå mange fristelser lige for tiden og jeg kunne snildt købe mig fattig. Jeg har bl.a set mig helt enormt lun på den smukke strik-cardigan fra & Other Stories (nummer 1) som jo simpelthen består af de fineste farver. Og så ser den jo også bare dejlig varm ud. De grove loafter fra ARKET (nummer 17) har jeg vist efterhånden vist i flere collager herinde og jeg bliver ærligt talt bare mere og mere vild med dem.

NYE TIDER

OG kære venner, så tror jeg faktisk også, at det her ender med at blive det sidste indlæg, på den her blog. Som sagt går jeg en spændende uge i møde og det alt overskyggende er, at det er ugen, hvor min blog rykker fra Bloggers Delight og over på sit eget domæne. Det kommer ikke til at betyder noget for jer der læser med og der er heller ikke noget, I skal gøre anderledes.

De eneste af jer, som måske skal være lidt ekstra opmærksom, er jer der læser med via Bloggers Delight’s forside. I skal lige ind og bogmærke domænet her. Eller følge med på Facebook, hvor jeg oftest deler de nye indlæg. Vi ved selvfølgelig alle, hvordan deres alogritmer virker, så hvis I ikke vil gå glip af noget, så kan jeg også anbefale gode gamle bloglovin (ja, jeg bruger det faktisk selv stadig). Og ellers er der jo altid Instagram. Med andre ord, så er der et utal af måder at undgå, at jeg går tabt ude i cyberspace. Men man ved jo aldrig og jeg vil da være forfærdelig ked af det, hvis nogen af jer, skulle gå tabt i svinget.

Den nye blog går først live på torsdag. Altså d. 1/10. Men hele flytningen begynder i dag og det betyder, at jeg ikke kan lave mere nyt indhold. Men lige pludselig tjekker I ind og så ser det hele lidt anderdels ud.

Ihhhhh hvor jeg glæder mig til at dele det med jer ????

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments