WEBSHOP FAVOURITES

WEBSHOP FAVOURITES 1

Reklamelinks: 1. Ganni 2. Monki 3. Monki 4. H&M 5. ARKET 6. ARKET 7. HVISK 8. Commedeux 9. Monki 10. Ganni 11. Maanesten 12. Pieces 13. Pieces 14. ARKET 15. Monki 16. & Other Stories 17. Stella Nova 18. ARKET 19. Monki 20. Only

Hola Amigas 🖤

Og glædelig mandag derude. Jeg håber at I har fået en fin start på ugen og at jeres dag ikke har været alt for mandags-agtig. Det kan I ellers tro, at min har været. Ikke at der er sket noget vild og revolutionerende, men jeg har vitterligt siddet med øjnene begravet i skærmen siden de tidlige morgentimer. Efter en weekend, med fuld fart over feltet, var der en del der skulle indhentes og så var der sørme også lige to kommende kampagner, der skulle lukkes. Jeg kan nærmest ikke mindes at have haft en så effektiv arbejdsdag, siden coronaen kom og vendte op og ned på alt.

Men travlhed eller ej, så skal I selvfølgelig ikke snydes for denne uges webshop-favoritter, for sådan en omgang, har jeg naturligvis også fundet tid til at bikse sammen. Som altid har jeg været et smut ude på nogle af mine favorit-webshops og samlet en håndfuld af de pæneste ting og sager, jeg faldt over. Hele 20 af slagsen, er det blevet til i dag.

Nu hvor den sprøde start-efterårs-vind kan mærkes, var det vist på tiden, at det overordnede tema blev varme og efterårs-venlige styles. Jeg har flere personlige favoritter i dagens udvalg og en af dem, er de stribede bukser fra Monki (nummer 9 og nummer 15) begge farver er skønne og lige nu er det præcis sådan nogle jeg mangler. Jeg har nemlig lidt bukse-krise, nu hvor sæsonen for bare ben, officielt er forbi. Så er der den smukke lyserøde blazer fra & Other Stories (nummer 16) som vist også vil kunne fungere som en jakke lidt endnu. Sammen med de brune nuancer, bliver den bare endnu mere fin.

Kan I have en skøn aften derude 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments