WEBSHOP FAVOURITES

WEBSHOP FAVOURITES 1

Reklamelinks: 1. H&M 2. ARKET 3. ARKET 4. & Other Stories 5. Pieces 6. Mason Pearson 7. H&M 8. ONLY 9. ARKET 10. & Other Stories 11. Monki 12. Maria Black 13. & Other Stories 14. Glossier 15. & Other Stories 16. Bianco 17. Modström 18. Monki 19. H&M 20. H&M 21. Monki

Glædelig mandag, kære jer 🖤

Jeg håber at I har fået en god start på ugen og at I er klar til hverdagen. Måske nogle af jer er tilbage på hjemmearbejdspladsen igen? I så fald, skal vi så ikke krydse fingre for, at det ikke kommer til at vare så lang tid som i foråret? I skrivende stund er jeg lige hoppet på toget mod København, efter fire skønne og yderst effektive dage på Fyn. Det er længe siden, at jeg sidst har været hjemmefra i så mange dage, så jeg glæder mig helt til gensynet med Nørrebro. At jeg lige har fået en besked fra DHL om, at de har været forbi med en pakke fra ARKET der bl.a indeholder den flotteste blazer, gør ikke, at jeg glæder mig mindre.

Og nu hvor vi er ved shopping, så lad os hoppe direkte til det, indlægget her handler om; Ugens webshop-favoritter. Som altid har jeg været på en lille virtuel shoppetur, hvor jeg har besøgt en række af mine favorit-shops og samlet en god håndfuld af de pæneste ting jeg spottede.

Efterårssæsonen er over os og det vælter ind med pæne ting og sager derude. Især når det kommer til jakker og sko. H&M har bl.a lavet den pæneste oversize vinterfrakke (nummer 1) som jeg sagtens kunne få til at passe ind i min garderobe. De grove loafers fra ARKET (nummer 3) har jeg også lidt svært ved at få ud af mine tanker og hvis de en skønne dag skulle ende med at blive mine, så er jeg faktisk ikke i tvivl om, at de vil blive brugt enormt flittigt.

Kan I have en skøn dag derude 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments