UGENS BEDSTE BUDGETFUND

UGENS BEDSTE BUDGETFUND 1Reklamelinks: 1. Monki 2. H&M 3. H&M 4. ARKET 5. Monki 6. H&M 7. ASOS 8. Monki 9. & Other Stories

Hola chicas 🖤

Har I fået en god start på weekenden? Selv er jeg taget et lille smut til Fyn på en slags “arbejdsweekend”. Vi nærmer os 1. Oktober, som også er den dag, hvor hele bloggen her går over til en ny version. Det betyder bl.a at der skal ryddes gevaldigt op i gammel og ligegyldigt indhold, tomme indlæg og døde links. Med lidt mere end 11-års arkiver, kræver det en god portion tid og det er desværre ikke noget, der kan gøres på en eftermiddag.

Det er ikke det mest interessante arbejde, men til gengæld dukker der mange sjove minder op og det er simpelthen så interessant at se hvordan blogmediet har ændret sig med årene. Langt de fleste indlæg fra dengang, har over 10 kommentarer og så kunne man virkelig slippe afsted med meget og meget ligegyldigt indhold. Et billede af Kate Moss med teksten “inspiration” kunne snildt udgøre dagens indlæg. Det er den slags indhold, jeg har slettet. Og så er der moden, som også har forandret sig en del. Måske er det billeder og minder som det her, der har startet min frygt for strømpebukser 😂


Og det blev et lidt større sidespring, fra det, som indlægget her skulle handle om. Nu er det jo lørdag og derfor skal I naturligvis have en god klassisk omgang med ugens bedste budgetfund. Ni fine ting og sager, som jeg har fundet ude på nogle af mine favorit-webshops. Alle til under 500 kr. naturligvis.

Selv har jeg et særligt godt øje til den brune dunjakke fra ASOS (nummer 7). Lige nu er det selvfølgelig alt for lunt til den slags, men de kølige temperaturer kan komme når som helst. Af samme grund går jeg også og leger lidt med tanken om at anskaffe mig en fleecetrøje/jakke og her er Monki altså kommer på banen, med en rigtig fin en af slagsen (nummer 1).

Kan I have en smuk lørdag derude 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments