UGENS BEDSTE BUDGETFUND

UGENS BEDSTE BUDGETFUND 1

Reklamelinks: 1. ARKET 2. Monki 3. H&M 4. ASOS 5. Monki 6. Monki 7. H&M 8. & Other Stories 9. & Other Stories

Glædelig lørdag, venner 🖤

Jeg håber at I har fået en god start på weekenden? Måske er I blandt dem, der har fået aflyst et bryllup, en dåb, konfirmation eller fødselsdag, her i sidste øjeblik. I så fald, føler jeg virkelig med jer og jeg håber sådan, at vi snart er færdige med alt det her og at tingene bliver normale.

Men her skal det slet ikke handle om corona – det bruger de fleste af os, vist rigeligt med tid på at tele om  i forvejen. Det er jo lørdag og derfor har jeg naturligvis samlet en håndfuld gode budgetfund til jer. Hele ni fine ting og sager, som alle koster under 500 kr. I sidste uges udgave viste jeg de flotteste sorte støvler fra H&M og siden kunne jeg ikke helt slippe dem. Desværre blev de udsolgt på nul komme fem og lige nu tjekker jeg ind dagligt, i håbet om at de kommer back in stock. Dog synes jeg, at den beige version (nummer 3) er et rigtig fint alternativ. Men her skal man nok heller ikke tænke for længe.

Min personlige favorit i dagens udvalg, er den seje hoodie fra ARKET (nummer 1). Både fordi jeg elsker hoodies og kunne bo i dem, her i de kolde måneder. Men også fordi, den her er en helt perfekt version. Fuldstændig simpel og så alligvel med et særligt look, der gør lidt mere lækker end alle andre. Præcis som det altid er med ARKET

Kan I have en skøn dag derude 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments