NEW BEGINNING – VELKOMMEN TIL

NEW BEGINNING - VELKOMMEN TIL 1

Jakke: Lindex Sweatshirt: Sportmax Bukser: ARKET Taske: Calajade Sko: Monki

Hej alle zusammen

Aller hjertens velkommen til Miekirstine.dk version 2.0 (hvis man kan sige det sådan). 2020 har i al sandhed været forandringernes år. I hvert fald for de fleste af os – og bestemt også for mig. Lockdown i foråret og de efterfølgende måneder, gav mig en masse tid til at tænke. Tænke på fortiden og på fremtiden. Både hvad angår det virkelige liv og mit liv her på bloggen.

De to ting er, trods alt, ikke sådan til at skille ad og de går på mange måder hånd i hånd. I mere end 11 år har jeg delt ud her på domænet. I har været med i medgang, i modgang, i break ups, i opture, nedture, flytninger, rejser og hvad ved jeg. ELLEVE ÅR, manner. Det er jo næsten en tredjedel af mit liv. 

NEW BEGINNING - VELKOMMEN TIL 2
NEW BEGINNING - VELKOMMEN TIL 3

Ligesom jeg selv har gennemgået forandringer i løbet af de år, så har bloggen naturligvis gjort det samme. Den har boet på forskellige platforme, boet for sig selv, gået tilbage til gamle platforme. Den har indpasset sig i formatet og rettet sig ind i mediebilledet. I forbindelse med denne flytning, har jeg tilbragt utallige timer på at gennemgå samtlige indlæg og det har naturligvis budt på et utal af sjove gensyn. Shit manner, hvor har blogformatet ændret sig meget, siden 2009. Dengang kunne man snildt slippe afsted med at poste et (sløret) billede af et par nye støvler, med en tilhørende test, der blot lød noget ala “nye støvler” 😂

Den går ikke længere og det er vist også fint nok. Nu vil jeg heller ikke komme med en lang smøre om, at “så kom Instagram og overtog meget af blog-mediets kunnen”. We’ve been down that road before. Men Instagram eller ej, så vil jeg stadig se mig selv som blogger. Jeg har den dybeste respekt for de, af mine kollegaer, som har lukket og slukket for deres domæner og ført deres publikum over på andre platforme. 

NEW BEGINNING - VELKOMMEN TIL 4
Reklamelinks: Jakke: Lindex Sweatshirt: Sportmax Bukser: ARKET Taske: Calajade Sko: Monki

Men venner, jeg ELSKER min blog og jeg er langt fra klar til at give slip. I min verden er det et medie, der har så mange gode ting at byde på. Her kan jeg dele ud på en måde, som jeg ikke kan andre steder. Jeg kan fordybe mig, udtrykke mig og være kreativ. 

Alligvel er der jo noget, der ikke kommer til at være som det “plejer at være”. Det tænker jeg, at I næsten har fornemmet, nu hvor jeg slår det hele relativt stort op. Jeg kan dog starte med at sige, at jeg ikke kommer til at fremlægge en lang og skarp fremtidsplan, for sådan en har jeg faktisk ikke. Det bliver noget med at tage det som det kommer. 

 

Fremtidens blog

Dog kan jeg med sikkerhed sige, at mængden af indhold kommer til at blive justeret en anelse. De af jer, som klikker herind dagligt ved nok, at der næsten altid er nyt indhold hver.eneste.dag. Sådan kommer det nok ikke til at være længere. Til gengæld kan jeg love, at kvaliteten af indhold, kommer til at blive bedre. Det er de små og ligegyldige ting, bliver der skåret lidt i og så bliver der skruet op for de ting, som I rent faktisk kan bruge til noget. Collagerne fortsætter, men der kommer flere guides til København, til spisesteder, til kultur og til skønhed. Der kommer flere hverdagshacks, flere opskrifter og hvis fremtiden vil det, så kommer der forhåbentlig også flere rejseguides. Men I kommer selvfølgelig heller ikke til at slippe for at høre om MIG. Bloggen har været mange ting gennem årene, men vigtigst af alt, har den også været et sted, hvor jeg har delt mine tanker og hvor I har delt jeres. Hvor kliche-agtigt det end lyder, så elsker jeg det lille fællesskab vi har herinde og jeg elsker, når jeg gang på gang kan genkende jeres navne i kommentarfeltet. 

Det praktiske

Ja, vi kommer ikke helt udenom at nævne det praktiske. I min flytning har jeg naturligvis sagt et (helt udramatisk) farvel til Bloggers Delight, som ellers har stået bag hele maskinen siden 2015. But all good things come to an end og heldigvis er branchen indrettet sådan i dag, at vi stadig kan samarbejde.

Det nye layout skulle meget gerne gøre det mere overskueligt for jer at finde rundt. Det hele skulle meget gerne give sig selv: oppe i menuen kan i bladre rundt i alt indhold. Det hele er blevet sat i system og gjort meget mere overskueligt. Skulle I lede efter noget, så kan I naturligvis benytte jer af søgefunktionen oppe i højre hjørne. Her I begyndelsen kan der selvfølgelig godt rode lidt og være et par detaljer, der lige skal på plads hist og her. Det får vi styr på. 

Så til sidst er der vist bare at sige VELKOMMEN TIL!!! Jeg håber at I vil tage godt imod det hele. Og hvis I vil være sikre på ikke at gå glip af nyt indhold herinde, så husk, at I kan følge med henne på Facebook og naturligvis Instagram, hvor jeg fortæller, hver gang der sker noget nyt.

Jeg GLÆDER mig til at høre hvad I synes 🖤 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments