10 TING JEG DRØMMER OM

Som jeg efterhånden har nævnt i samtlige af mine seneste indlæg, så er jeg i fuld sving med at gennemgå og rydde op i samtlige af bloggens indlæg. Indlæg, der er skrevet i løbet af 11 år. Det er virkelig mange indlæg, skulle jeg hilse og sige. Sådan en omgang byder altså også på mange aha-oplevelser og gensyn med mange klassikere. Noget der slog mig var, at jeg godt nok har lavet mange lister. 10 ting om alt mellem himmel og jord. Nogle af dem mere relevante, end andre 😂 Men èn ting, de alle har til fælles, er en god modtagelse og at de har været en fornøjelse at skrive.

Det gav mig en lille lyst til at skrive en til. En lille liste om de små ting og gerne indenfor en positiv ramme. Og hvad er bedre, end at fokusere på drømme og ønsker for fremtiden? Selvfølgelig står fred i verden, en bedre fremtid for børn på flugt og en vaccine mod coronavirus og kræft øverst på listen. Men de små drømme skal der også være plads til og i dag har jeg samlet en lille håndfuld af dem, jeg går rundt med. Og som altid, må I meget gerne bidrage med punkter til listen 🖤

Her er 10 ting jeg drømmer om..

10 TING JEG DRØMMER OM 1

Reklamelinks ・Torsdagens outfit iført Jakke fra & Other Stories og bukser fra Second Female

・At de nye restriktioner, der netop er indført, hører op igen efter de to uger, de er sat til. Det kræver naturligvis at vi alle (inkl jeg selv) virkelig hanker op i os selv. Jeg er villig til at gøre det. Hellere tage to halvkedelige uger nu, end to (eller måske endnu flere) kedelige måneder igen. Ærligt, så kan jeg slet.ikke.overskue endnu et lock down.

・At blogs, en skønne dag, får deres storhedstid igen. Som sagt har jeg netop gennemgået samtlige af mine 11års arkiver i forbindelse med den kommende (blog)flytning og jeg må bare erkende, at mediet altså kan noget helt helt andet, end hvad Instagram f.eks kan. Det var en sand fornøjelse at læse alle mine gamle indlæg om livskriser, kærestesorger, opture, nedture og hvad livet nu ellers har budt mig. Det kan altså noget og jeg fik pludselig lyst til at dele på helt samme niveau igen.

・At Lana Del Rey snart udgiver sit nye album. Til alle mine fellow fans, kan jeg virkelig anbefale den p6 Beats 6-timer lange podcast om selv samme person. Den er virkelig interessant og går dybt ned i hendes fascinerende univers, hvor der ligger så mange interssante ting mellem linjerne.

・At vi får et vindstille efterår. Sådan helt bogstavligt talt. Det synes jeg at vi fortjener og modvind på cykelstien ødelægge en hver god dag, hvis I spørger mig.

・En rejse til Italien. Pt. virker det nærmest som det mest utænkelige at punkt at opfylde. Men åh hvor kunne jeg godt bruge en tur til Pizza-landet. Det er ved at være mange år siden, at jeg sidst har været der og det er som om, at jo længere der går, jo større bliver min længsel. Jeg havde sådan drømt om en lille tur til Toscana her til efteråret og jeg kunne snildt se mig selv sidde i en lille sidegade med et glas vin og frisk burrata.

・Reklamelink ・Noget så simpelt som et par chunky kortskaftet sorte støvler ala dem her fra ASH, eller dem her fra & Other Stories, som fungerer til ethvert outfit.

・At mit hår vokser ekstremt hurtigt, de næste 5 cm. Jeg har besluttet mig for, at det skal være langt igen og jeg er netop gået ind i det, jeg selv vil beskrive, som den “kritiske fase”. I ved, den der længde, som slet ikke fungerer. Det er for kort til at pæn hestehale og for langt til at sidde godt. Med andre ord, har jeg hårkrise hver eneste dag pt.

・At lære flydende spansk. Jeg var der næsten engang, da jeg gik i 3.g og havde det på højniveau. Det er desuden det eneste fag, hvor jeg nogensinde har lavet mere end de obligatoriske lektier.

・En lyserød sofa (eller måske nærmere lidt gammel-rosa). Hvem laver den pæneste?

・En pæn stueplante. Men jeg ANER simpelthen ikke hvad jeg skal gå efter. Jeg er ret færdig med “bloggerplanten” (aka fingerfilodendron). Men det er også det eneste, jeg ved. Pt. er mit bedste bud en bananplanter. Gode bud modtages også her 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments