I MAJ SKAL JEG

Maj du milde! Sådan plejer man jo at sige. Her i 2020 er det vist svært at kalde noget som helst mildt – så skulle det da lige være vejret og de lune temperaturer og det er bestemt også værd at tage med.

Jeg havde selvfølgelig troet, at min Maj-liste skulle indeholde en masse spændende ting. Rejser, restaurantbesøg, samarbejder og nye ting på arbejdsfronten. Sådan bliver det ikke helt i år og selvom det gør mig trist at tænke på, så finder jeg alligvel en eller anden form for ro i, at vi alle er i samme båd. Sammen hver for sig, som man jo siger.

Jeg har endnu ikke været hårdt ramt af krisen, så jeg kan slet ikke tillade mig at brokke mig. Jeg synes endda, at jeg har fået nogle fine ting ud af den. Nydt naturen på Fyn og nået en masse ting, som jeg har drømt om i årevis. Den seneste uge har jeg været hjemme i København og selvom jeg har været fuld beskæftiget med lejligheds-projekter fra tidlig morgen til sen aften, så er jeg alligvel blevet ramt af en eller anden form for realitet. Er det virkelig sådan her det skal være det næste lange stykke tid? På et eller andet tidspunkt bliver jeg jo færdig med alle de der projekter og hvad skal jeg så bruge den tid, som jeg normalt bruger sammen med mine venner på? Jeg tænker at jeg nok skal finde ud af det og selvom alting bliver anderledes, så har jeg også en fornemmelse af, at det hele nok skal gå. Det skal det.

Og selvom min månedsliste måske ikke er den mest interessante i bloggens historie, så skal I ikke snydes for den. Jeg elsker når vi kan inspirere hinanden og derfor er I, som altid, velkomne til at dele jeres planer og ønsker for den kommende tid 🖤

I MAJ SKAL JEG 1

En lun Maj-dag sidste år. Dengang alt var normalt

・Forsætte det helt store “få styr på min lejlighed-projekt” som jeg har kastet mig over og som har holdt mig fuldt beskæftiget den seneste uge. Jeg føler, at jeg har nævnt det en million millard gange herinde, uden helt at fortælle, hvad det egentlig er. Måske også fordi, det bare er lidt kedelig (for jer i hvert fald). Kort fortalt, så handler det bare om at få styr på alle de løse ting og sager der ligger og flyder og får det til at se rodet ud. Det kræver bl.a nye opbevaringsløsninger og det tager tid at skabe den slags.

・I sommerhus ved vestkysten med min familie. Nok det tætteste jeg kommer på en rejse i meget lang tid. Til gengæld glæder jeg mig virkelig meget. Til lidt luftforandring og til at opleve noget nyt. Og så selvfølgelig til at tilbringe tre dage, et af de smukkeste steder i landet.

・Et smut i IKEA. Nærmere bestemt i dag. Jeg har haft mange diskussioner med mig selv om hvor vidt det var en god idè eller ej. Jeg har besluttet mig for, at det er sådan det bliver.

・Måske på restaurant og nyde en god middag med udeservering. Fingers crossed for at det bliver en mulighed. Ej hvor jeg trænger.

・Tage hul på sandal-sæsonen. Det håber jeg i hvert fald, at temperaturene tillader for de her basser er lige kommet med posten og de vanter spændt på at blive taget i brug.

・Forbi The Powder Room og have fixet min vipper og ikke minds bryn. Der er ikke blevet gjort noget som helst ved dem siden begyndelsen af Februar, så jeg overdriver vist ikke hvis jeg siger, at de virkelig trænger.

・Sælge ud af garderoben til Veras Market, når de åbner op d. 17. Hvis omstændighederne tillader det, vel og mærke. Jeg har selvfølgelig mine bange anelser og jeg kan stadig heller ikke vurdere om det er en god idè. Men nu har jeg en stand og som jeg siger til det meste lige for tiden; så må vi se på det.

・Lancere en række nye produkter henne på Windflower og det er jeg selvfølgelig enormt spændt på. Det er altid lidt angstprovokerende at kaste sig ud i nye ting og tage nye chancer, for når det det handler om ens egen business. Heldigvis er det gået over alt forventning med hele forretningen og jeg er så glad for at I stadig shopper derhenne 🖤

・Omplante min altankasse og fylde den med diversekrydderurter. Det var egentlig også et projekt, som jeg ville have kastet mig over i april, men da jeg endte med at være på Fyn og dermed væk fra min lejlighed i størstedelen af tiden, kom der aldrig et godt tidspunkt. Den slags skal jo også passes og plejes.

Hvad har I af planer og ønsker for den kommende tid? 🖤

 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments