FINE FORÅRSDAGE OG ET LILLE MANDAGSTIP

FINE FORÅRSDAGE OG ET LILLE MANDAGSTIP 1Reklamelinks: Top: Mango Jeans: Weekday Jacket: & Other Stories bag: By Far Shoes: Arket Necklace: Maanesten

Reklame for Maanesten

Åh Maj, du milde! ENDELIG lever du op til mine forventninger! Desværre ser det ud til, at de vidunderlige forårsdage kun er på lånt tid og jeg kan love jer for, at jeg har udnyttet det fuldt ud. I dag har jeg heldigvis været udenfor størstedelen af tiden og I skrivende stund er jeg lige kommet hjem fra en lang dag på farten og nyder, at min altandør står åbent og jeg kan høre byen summe udenfor.

Billederne her er fra i går, hvor jeg kom hjem fra min lille ferie til Bornholm. Efter at have pakket min kuffert ud, smuttede jeg ned på den nærmeste Mikkeller og mødtes med min bestie, Julie, til en kold søndagsøl og en god omgang catch up. Det er skørt med det danske vejr – i går var det så varmt, at vi var nødt til at sætte os i skyggen og i fredags kig jeg rundt på Bornholm i den værste omgang regn jeg har oplevet længe og godt og vel 10 grader. Det gør ligesom, at man nyder de gode dage lidt mere.

Søndagens outfit var naturligvis inspireret af foråret og selvom jeg efterhånden har haft den fine ternede Mango-skjorte hængende i min garderobe i lang tid og tilmed har brugt den flittigt, så har jeg vist aldrig vist den herinde. Det siger næsten sig selv, at jeg er enormt glad for den jeg elsker at den har lidt bondepige-vibes. Hvis I forstår hvad jeg mener? 😉

Derudover bliver jeg også nødt til at give mine nye sko fra ARKET et par fine ord med på vejen. Det ender nok med at blive Maj-måneds yndlings-item og hvis I også synes, at de ser bløde og behagelige ud, så skulle I prøve at have dem på. Så bløde, rare og ualmindeligt gode at gå i. Jeg overvejer næsten, om jeg også skal klikke dem hjem i den sorte farve!

Inden jeg tjekker ud for i dag, vil jeg også lige tippe jer om, at der er 20% på ALT hos ASOS i dag og i morgen. Sådan en kode er jo altid skøn, men jeg blev ærligt talt lidt bitter da nyhedsmailen tjekkede ind til morgen. Ironisk nok havde jeg nemlig lige klikket den her t-shirt og de her fine shorts hjem i går, da jeg sad og blev fistede under udarbejdelsen af dagens webshopfavoritter. Men så var mandagen ligesom i gang 😉

Kan I have en skøn aften derude 🖤

FINE FORÅRSDAGE OG ET LILLE MANDAGSTIP 2

FINE FORÅRSDAGE OG ET LILLE MANDAGSTIP 3

FINE FORÅRSDAGE OG ET LILLE MANDAGSTIP 4

FINE FORÅRSDAGE OG ET LILLE MANDAGSTIP 5

FINE FORÅRSDAGE OG ET LILLE MANDAGSTIP 6

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments