SOMMEREN 2020 – DEN GLEMMER JEG IKKE

SOMMEREN 2020 - DEN GLEMMER JEG IKKE 1

Tid er en mærkelig størrelse. Det er noget, jeg filosoferer over ganske ofte og det tror jeg ikke, at jeg er helt alene om. Nogle gange føles 15 minutter som en time og nogle gange kan der ske mere på èn uge, end hvad der skete den forgangne måned. Kan I huske hvordan en sommer nærmest kunne udgøre en livstid, da man var yngre? Der kunne ske så mange, at hver eneste dag har kunne udgøre en fortælling for sig selv. Nye venskaber, nye kærester, nye udfordringer og mange ting, der blev gjort for første gang.

Sådan har jeg haft det lidt den her sommer og det kom jeg særligt til at tænke over, da jeg tidligere på ugen, fik fremkaldt den filmrulle, der har siddet i min analogkamera, gennem de seneste måneder. Der er både kommet nye venskaber, nye kærester(ish) og selvom jeg ikke er heeeeelt ung længere, så er der også ting, jeg har gjort for første gang. Nogle af billederne, er tilbage fra Juni-måned og lige nu, føles den tid som evigheder siden og det er nok fordi der er sket så meget siden og fordi jeg er blevet SÅ meget rigere på oplevelser og ikke mindst erfaringer.

Jeg har altid været lidt af en tænker og det er sikkert og vist, at hver eneste gang vi når slutningen af sommeren, kommer der en masse følelser frem i mig. De er ofte krydret med en smule melankoli, fordi det også er et farvel til en tid, der har været særlig.

SOMMEREN 2020 - DEN GLEMMER JEG IKKE 2

Det har sommeren 2020 i den grad været. Altså særlig. Men mest af alt har den været god og jeg har simpelthen fået så mange oplevelser i banken, at jeg næsten godt kan overskue, hvis det bliver et stille efterår. Jeg havde ingen forventninger til sommeren, overhovedet. Alt var usikkert ovenpå corona-foråret og egentlig havde jeg en lille idè om, at den lidt ville være “aflyst” og at “ferie” ikke vil have den helt store betydning for de fleste af os, fordi vi næsten lige havde tilbragt 3 måneder hjemme. I was wrong.

Det lå heller ikke i kortene, at jeg skulle sidde her ved sommerens udgang og filosofere om, at det nok har været en af de aller bedste i mange år. Både fordi den oprindelse sommerferieplan gik i vasken og fordi jeg egentlig ikke havde de helt store ting på programmet, udover den. Men som tiden gik, kom den ene mulighed efter den anden og jeg føler virkelig, at jeg har givet den alt hvad den kunne trække.

Juni var fantastisk, begyndelsen af juli var hård og dum, fordi jeg for alvor begyndte at mærke coronaens konsekvenser og fordi jeg havde en smule ondt i hjertet. Jeg var inde i en ond spiral, men en tur til Ærø og Fyn fik mig heldigvis ud af den. Det der med at komme ud af de faste rammer, kan altså noget. Efter turen besluttede jeg mig for, at jeg skulle sige ja til alt, resten af sommeren og det har jeg gjort. Bl.a en tur til Kreta, som bare gjorde mit state of mind endnu bedre. August har været ualmindelig sjov og jeg har brugt alt for mange penge på at gå ud og jeg har drukket alt for meget vin. Men det har været det hele værd og derfor gør det en smule ondt, hvis det hele går på hæld nu.

De fleste dage, har jeg haft min analoge kamera på mig og har dokumenteret mange af de bedste dage, med et par klik og udover at sige ja til det meste, så er det måske en af de bedste gaver jeg har givet mig til den her sommer. Lidt ligesom dengang jeg var helt ung og en sommer føltes som en livstid og de digitale kameraer og kameratelefoner ikke var allemandseje. At sidde og gennemgå sin seneste fremkaldelse, bringer altså nogle helt særlige følelser frem.

Det blev et lidt længere skriv om min sommer og mine sommerfølelser og egentlig skulle det bare have været et indlæg, hvor jeg delte lidt billeder. Men det er jo søndag og der har jeg det med at blive lidt ekstra følsom og lade ordene løbe løbsk 😂

Hvordan har jeres sommer været?

SOMMEREN 2020 - DEN GLEMMER JEG IKKE 3

Barndomsveninder i Hornbæk 🖤

SOMMEREN 2020 - DEN GLEMMER JEG IKKE 4

Et lille siesta-spot på Kreta

SOMMEREN 2020 - DEN GLEMMER JEG IKKE 5

Måske årets varmeste dag i haven i Vanløse

SOMMEREN 2020 - DEN GLEMMER JEG IKKE 6

Den lille strandkiosk hjemme på Fyn

SOMMEREN 2020 - DEN GLEMMER JEG IKKE 7

Min bestie, Julie 🖤

SOMMEREN 2020 - DEN GLEMMER JEG IKKE 8

Fineste eventyrlige Ærøskøbing

SOMMEREN 2020 - DEN GLEMMER JEG IKKE 9

Glemmer aldrig vores fine bougainvillea-beklædte terresse på Kreta

SOMMEREN 2020 - DEN GLEMMER JEG IKKE 10

Yndlings-Rikke, som uden tvivl har været en af hovedpersonerne i min sommer

SOMMEREN 2020 - DEN GLEMMER JEG IKKE 11

Daddy

SOMMEREN 2020 - DEN GLEMMER JEG IKKE 12

Badehusene på Ærø, iført skjorten fra & Other Stories, som uden tvivl er sommerens mest brugte item i min garderobe. 

SOMMEREN 2020 - DEN GLEMMER JEG IKKE 13

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments