A DAY WITH EMILY

DSC_0049

IMG_5936

IMG_5938

IMG_5940

IMG_5937

IMG_5941

DSC_0058

IMG_5942

Jeg havde noget nær den perfekte fredag. Sol dagen lang, 20 grader, vi fik vores lejlighed tilbage, fik installeret internet OG jeg tilbragte hele eftermiddagen med yndlings Emily og hendes søde kæreste, som er på efterårsferie i Berlin. Vi tog på min yndlings vaffel cafè, som i øvrigt er indrettet i bedste Emily-stil. Vi sad flere timer i solen og vendte verdens situationen, gik tur i Prenzlauer berg, tog billeder af os og de smukke efterårsfarver og sluttede af min en øl på en træbænk i aftensolen. Alle dage burde være sådan.

Håber også at I nyder weekenden ?

Yesterday was an amazing day. The sun was shining, I moved back in to my apartment, finally got WIFI and met up with my sweet Emily and her BF who are visiting berlin over the weekend. I took them to my favourite cafè where we hung out in the sun for a few hours. We ended up with a beer and had a lot to catch up on. I wish every day was like that.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments