ALT DET, JEG TRÆNGTE TIL

ALT DET, JEG TRÆNGTE TIL 1

Go’ mandag morgen, kære jer 🖤

Så gik der, som forventet, lige et par dage herinde med total radiostilhed. Men jeg tænker, at de fleste af jer sikkert også har haft travlt med at nyde det danske sommerland. Jeg landede hjemme på gode gamle Nørrebro i går eftermiddags, efter en lille uge på Ærø og i min hometown på Fyn. Med mig havde jeg min gode veninde og jeg kan love jer for, at det har været seks vidunderlige dage og det var alt hvad jeg trængte til. Ikke at der er sket noget vildt og voldsomt, udover en masse smuk natur, gode snakke til langt ud på natten, hvidvin i lange baner, is hver eneste dag og alt hvad der ellers hører sig til en god ferie.

Hvor godt det rent faktisk har været for mig, slog mig først for alvor, da jeg sad hjemme i mit køkken og nød en stille stund et par timer efter hjemkomsten. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at den seneste tid, har været lidt af en roller coaster for mig. Selvfølglig fordi corona har vendt op og ned på alt hvad jeg kendte til og dels fordi der også er sket nogle ting i det virkelig liv, som har rusket op i mig. På godt og ondt. Men jeg trængte virkelig til at komme væk, få noget ro, se noget andet og bare tænke tanker og se mig selv udefra. Og det har jeg gjort og det har været så godt. Jeg var nærmest helt lykkelig igen, da jeg sad der og kunne næsten ikke vente med at komme i gang med hverdagen og livet igen. Så den her mandag morgen er altså en af de bedre og mit humør og lyst til at udrette, være kreativ, nytænkende og effektiv, har ikke været så stor i mange mange uger. Det var vitterligt alt hvad jeg trængte til.

Nu venter der seks forholdsvis almindelige dage og tiden skal primært bruges på at samle op på noget af alt det jeg har forsømt det meste af sommeren til fordel for følelser og ting, der føltes vigtigere. Jeg er i den heldige situation, at jeg har endnu en sommerferie i vente og på lørdag pakker jeg endnu engang min kuffert og for første gang i lang tid, sætter jeg kursen mod lufthavnen og sydlige himmelstrøg. En forholdsvis spontant beslutning, som jeg selvfølgelig nok skal fortælle mere om, når vi nærmer os.

Indtil da, så håber jeg på at finde tid til at kunne opdatere lidt mere jævnligt herinde. Jeg savner jer faktisk og savner at dele ud og skabe indhold. Jeg ved slet ikke om det er noget I har kunne mærke, men mit forhold til bloggen har aldrig været mere distanceret, end det har været de seneste måneder. Sådan vil jeg helst ikke have det og jeg elsker jo mit lille univers.

Men det var blot en lille opdatering på situationen. Nu vil jeg drikke min kaffe færdig, løbe en tur i byen og tage hul på hverdagen igen.

Kan I have en smuk dag derude 🖤

ALT DET, JEG TRÆNGTE TIL 2

ALT DET, JEG TRÆNGTE TIL 3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments