POSTKORT FRA ÆRØ

POSTKORT FRA ÆRØ 1

Ærø 🖤

Siden mandag eftermiddag, har jeg befundet mig på Ærø sammen med min veninde, Julie, og jeg kan faktisk næsten ikke komme i tanke om noget som helst negativt at sige. Det er en sand perle i det sydfynske øhav, som byder på alt fra smuk natur, idylliske landeveje, farverige strandhuse, lokale råvarer og små loppemarkeder på hvert eneste gadehjørne og på langt de fleste gårde, man møder på landevejene. Vores oprindelig plan, før corona, var naturligvis at tilbringe ferien i en lille by et sted i Middelhavet og selvom den slags er noget af det aller bedste jeg ved, så er den her ø bestemt ikke noget dårligt alternativ.

Her på dag 3. har vi mere eller mindre været øen rundt og besøgt langt de fleste byer og kyster og turen går også videre i morgen. Når det så er sagt, så kunne jeg snildt have tilbragt endnu flere dage hernede. En uge vil bestemt ikke være for meget, for det er som om, at der stadig er noget at udforske i alle afkroge. Vi har været forholdsvis heldige med været (det kunne være bedre og det kunne være værre) og selv i de stunder, hvor vi er stødt ind i en regnbyge, er det som om, at idyllen overvinder.

Selvom jeg er på ferie, så har jeg været flittig med mit kamera, hvilket I måske også har bemærket henne på Instagram. Når jeg er omgivet af så mange pæne ting, kan jeg slet ikke lade være. Der er da også kommet et par spørgsmål i min DM og jeg fornemmer, at flere af jer har planer om en tur herover, i den kommende tid. Det kan jeg ikke andet end anbefale og derfor lover jeg også, at jeg får bikset en lille guide sammen, så snart jeg er hjemme igen.

I morgen forlader vi øen og sætter kursen mod vestfyn, hvor vi rykker ind i mit barndomshjem i et par dage. Selvom jeg kommer der forholdsvis ofte, så glæder jeg mig til at vise Julie hvor jeg kommer fra og hvorfor jeg bliver ved og ved med at komme tilbage.

Jeg håber, at I også har det godt ude i det dansk ferieland og at I også har opdaget, hvor meget vores eget lille land faktisk har at byde på. Jeg vil lukke og slukke for nu og vende tilbage til ferie-livet men en god håndfuld billeder fra det lille ø-paradis, skal I altså ikke snydes for 🖤

POSTKORT FRA ÆRØ 2

Reklamelinks: Skjorte fra & Other Stories og shorts fra Monki

POSTKORT FRA ÆRØ 3

POSTKORT FRA ÆRØ 4

Ærøskøbing 🖤

POSTKORT FRA ÆRØ 5

POSTKORT FRA ÆRØ 6

Reklame: Kjole fra Ellis and Ivy

POSTKORT FRA ÆRØ 7

Hjemmelavet is hos Cafè Aroma. SÅ lækkert.

POSTKORT FRA ÆRØ 8

POSTKORT FRA ÆRØ 9

POSTKORT FRA ÆRØ 10

POSTKORT FRA ÆRØ 11

POSTKORT FRA ÆRØ 12

POSTKORT FRA ÆRØ 13

POSTKORT FRA ÆRØ 14

POSTKORT FRA ÆRØ 15

Partner in crime 🖤

POSTKORT FRA ÆRØ 16

POSTKORT FRA ÆRØ 17

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments