En lille guide til Malmø

Her får I en lille guide til Malmø, for I weekenden tog jeg min bff under armen og smuttede en tur over sundet og tilbragte et lille døgn i byen.

Helt klassisk, så blev jeg virkelig overrasket over, at man kan hoppe på et tog, rejse i en god halv time og ende i et andet land, der giver den der klassiske følelse af at være ude og rejse. Det er man jo også, på den ene eller anden måde, men fordelen ved at tage en lille tur til Malmø er, at man sparer tid og alt det der lufthavnsbøvl, som hører med til de fleste weekendture. 

Malmø er en virkelig dejlig by og sådan et sted, hvor man snildt kan få et par dage til at gå. Den er hverken for stor eller for lille. Jeg sammenligner den ofte med skønne Aarhus. På mange måder minder de to byer om hinanden. Både hvad angår størrelse og også hvordan de ser ud. Den største forskel er sproget, valutaen og det faktura, at man kan finde en masse butikker og restauranter, som vi ikke har her i det danske land. 

Som et lille plus, så er den svenske krone relativt lav lige nu og derfor er der også gode penge at spare. Selvfølgelig har de store butikskæder huseret deres priser derefter, men det er stadig en smule billigere. 

Guide til Malmø

Hvis nogen af jer sidder med en plan over at tage et smut over sundet, kan jeg kun sige GØR DET. Og her får I lige mine bedste tips og tricks til turen. 

Guide til Malmø
Guide til Malmø

Dubbel Dubbel

En vanvittig god restaurant, som serverer alt det bedste fra det asiatiske køkken. Vi bestilte menuen, hvor man får en masse små retter, der giver mulighed for at smage lidt af det hele. ALT er lækkert, betjeningen er god, deres drinks smager vidunderligt og så man man tilmed få en menu for under 200 danske kr. 

AB Småland

Den fineste interiørbutik på strøget, hvor man finder virkelig mange flotte dimser. Mangler man f.eks virkelig pænt sengetøj, som gode priser, så er det stedet. Stilen er meget rustik og måske lige “slidt og vidt” nok til min smag. Men kigger man på de enkelte ting og sager, så er det altså svært at gå tomhændet derfra. 

Guide til Malmø
Guide til Malmø

Overnatning

Snup en overnatning. Hotellerne er ganske billige. Vi boede f.eks på Hotel jørgen kock (elsker navnet) og bestilte 700 kr. for 2 personer. Og det var inkl. en ret god morgenmad. 

Shopping

Smut forbi Hansa Malmø, som er en lille butiksarkade, hvor man bl.a finder & Other stories, weekday, Monki og H&M. Den svenske krone er lav lige nu, så der er gode penge at spare de steder. 

En lille guide til Malmø 1

Drinks

Skal man ud og have en drink eller to så smut på Grand. En kæmpe spisebar, som ligger lidt skjult i en slags lagerbygning. Deres cocktails er virkelig gode og stemningen kan man ikke sætte en finger på. 

Har I mod på flere smutture, så tjek mine øvrige guides: En weekendtur til Brügge, En lille guide til Hamburg eller en guide til Malta.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments