EN TUR TIL DRAGØR – EN HELT PERFEKT LØRDAG

En tur til DragørReklamelinks: Kjole: Ellis and Ivy Jakke: Monki Taske: Loewe Solbriller: Neubau

Dragør

I går havde jeg sådan en helt igennem rar dag. I ved, en af dem, som man helt sikkert kommer til at tænke på, når man kigger tilbage sommerens gode stunder. Den var også lige præcis hvad jeg havde brug for, oven på en uge, hvor jeg til tider blev ramt af en smule summertime sadness. Den kommer til mig hver eneste år på denne tid. Jeg har aldrig helt kunne sætte ord på hvorfor det altid rammer mig, men jeg tror at det handler om, at alle mine sanser bliver sat på overarbejde.

Jeg er en af dem, der føler enormt meget og er meget påvirkelig af lys, dufte og smage og der kan vist ikke være nogen tvivl om, at hvis der er noget, der er meget af lige for tiden, så er det lys, dufte og smage. Alt er smukt og når noget er så smukt, så kan det fremkalde en form for melankoli. Giver det mening? Hvis ik´så bare se bort fra det 😉

Det korte af det lange er også, at i går var en rigtig god dag og selvom alle mine sanser blev sat i spil, så var det på den gode måde. Dagen startede med at jeg mødtes med min bff, yndlings-rejsemakker og nabo ved middagstid og så satte vi os på en bus og kørte mod Dragør. Den fineste lille by, som jeg aldrig nogensinde, bliver træt af at besøge. De smukke gamle huse, blomsterne i gaderne og stemningen minder næsten om et lille skandinavisk eventyr. Vi udforskede hver eneste gade, nød det fantastiske vejr, spiste en himmelsk is og snakkede om alt og ingenting på en bænk.

Efter et par timer var vi tilbage på bussen. Stod af på Christianshavn, gik langs kanalerne, drak en stor fadøl ved havnen og snakkede lidt mere om alt og ingenting. Da varmen begyndte at aftage gik vi mod metroen og satte kursen mod Nørrebro. Vi handlede ind og krammede farvel i gaden. Resten af aftenen brugte jeg på at gøre klar til det loppemarked, jeg skal på i dag og selvom det ikke har været den mest festlige weekend, så har den faktisk været helt gennem god.

Her er et par glimt fra dagen 🖤

Læs også: En dag på magiske Lyø

En tur til Dragør

Never gets old

En tur til Dragør

Can I moove in? 

En tur til Dragør

Læs også: Ø-hop i det Sydfynske øhav

En tur til Dragør

Min yndlings-combi; kokos og pistacie. Fra det lækreste ishus på byen torv. Den var uden tvivl køen værd. 

En tur til Dragør

Som jeg også måtte indrømme overfor min veninde, Julie, så havde jeg måske klædt mig på til anledningen. Den fine kjole er fra Ellies og Ivy. Den er modtaget i gave, så #reklame

En tur til Dragør

En tur til Dragør

Kan I have en smuk søndag derude 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments