EN DAG PÅ MAGISKE LYØ

OLYMPUS DIGITAL CAMERAGlædelig tirsdag alle zuammen <3

Vi bliver lige i det landlige og idylliske hjørne lidt endnu, for i går besøgte jeg et sted, der var så magisk, at det fortjener et indlæg for dig selv. Det er naturligvis Lyø, som jeg snakker om. En lille og fuldstændig uspoleret perle i det sydfynske Ø-hav.

Jeg har altid haft en stor kærlighed for den fynske natur og især den man finder i de sydlige egne. For et par år tilbage besøgte jeg Ærø og blev fuldstændig tryllebundet. Både i kulturen, naturen og ikke mindst maden. Dengang blev jeg enig med mig selv om, at det kun kunne gå for langsomt med at få tjekket de andre øer ud. Et projekt, som jeg desværre ikke er kommet så meget længere med, indtil i går, hvor min mor og jeg besluttede os for at tage en endags-tur til Lyø. Det skulle vise sig, at være en vanvittig god idè.

Kort fortalt, så er Lyø en lille bitte ø, som ikke har mere end godt 100 beboere. Man sejler derover fra Faaborg havn og det tager ca. 40 min og koster 120 kr. for en returbillet. Man kan sagtens se store dele af øen på en enkelt dag og man når også at komme helt ned i gear og lade ø-stemningen trænge sig ind under huden.

Jeg har sjældent oplevet et så idyllisk sted og længes allerede efter den der helt fantastisk ro, der var derovre. I ved den der, hvor man stopper op og fuglefløjt og den lette vind, er det eneste man kan høre. Det er ren magi.

Der kunne jeg snildt tage et par dage mere, i et lille feriehus – Det vil faktisk være lidt af en drøm. Jeg vil dog lige huske at købe en del proviant, for Lyø har én købmand og èn restaurant – præcis som det skal være på en ægte ø.

Her får I lige en håndfuld stemningsbilleder, for jeg kunne slet ikke lade være med at hive kameraet frem hele tiden <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERADagens outfit: Sommerkjole fra Gina Tricot og sneakers fra Superga (reklamelinks)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHusk at medbringe kontanter, så man kan købe de lokale specialiteter. Mobilepay er vist ikke nået til Lyø 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments