POSTKORT FRA BORNHOLM

POSTKORT FRA BORNHOLM 1Reklamelink: Bluse fra & Other Stories og bukser fra Zara 

Hola chicas og glædelig onsdag 🖤

Ingen rejser, uden at jeg deler et lille postkort eller to herinde. Siden mandag eftermiddag har jeg befundet mig på Bornholm, hvor min familie har lejet et hus hele ugen. Fine fine Bornholm, som endelig viser sig fra sin smukkeste side. Det er mit andet besøg på øen, men det føles ærligt talt lidt som det første. Jeg var her også sidste forår, men fordi det mere eller mindre stormede og regnede konstant under hele opholdet, så jeg nærmest ingenting.

Det er der heldigvis blevet lavet om på nu og jeg begynder at forstå hypen, lad mig sige det sådan. Her midt i Juni er der altså dansk sommeridyl til den helt store guldmedalje. Kornblomsterne pynter de grønne marker, skovene er grønne, vinden er mildt og temperaturene er lune. Vi har stadig ikke set skyggen af en regnbyge, vi har grillet hver dag, drukket kold hvidvin mens mørket falder på, vi har været på vandretur, kørt øen rundt og stoppet i de fleste byer. Jeg føler, at jeg får det hele med. Jeg skal allerede tilbage til København i morgen fordi hverdagen og livet ikke tillader at jeg tager mig alt for mange “fridage”. Men det er skam også helt okay. Men en ting er sikkert og det er, at jeg snart skal tilbage igen, for det er altså en lille perle af en ø.

Her er et par billeder fra de sidste par dage 🖤

POSTKORT FRA BORNHOLM 2Til mig fra naturen

POSTKORT FRA BORNHOLM 3

POSTKORT FRA BORNHOLM 4Bluse fra Monki (som jeg desværre ikke kan finde online)

POSTKORT FRA BORNHOLM 5

POSTKORT FRA BORNHOLM 6

Hvis der er noget man kan finder herovre, så er det pænt keramik. Her er det Bornholms keramikfabrik, som min veninde tippede mig om. 

POSTKORT FRA BORNHOLM 7

POSTKORT FRA BORNHOLM 8

Friske finger! Helt eksotisk. 

POSTKORT FRA BORNHOLM 9

POSTKORT FRA BORNHOLM 10

Dueodde strand

POSTKORT FRA BORNHOLM 11

POSTKORT FRA BORNHOLM 12

 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments