EN TO TRE, SOMMERFERIE

EN TO TRE, SOMMERFERIE 1Reklamelink: Kjole fra Monki

Glædelig søndag, venner 🖤

I hvert fald til de af jer, som stadig har styr på ugedagene. Den slags kan jo glippe, når hverdagen pludselig bliver sat på pause. Det kan jeg i hvert fald tydelig huske fra lock down-tiden. Jeg tog hul på min sommerferie i fredags og hoppede på et tog hjem til fine Fyn. Det er en sommerferie, der på alle tænkelige måder har budt på udfordringer og planlægning, der næsten ikke kunne gå op. Samtidig med, at ALT er udlejet i det danske sommerland. Men her på falderebet ser det heldigvis ud til, at alt ender med at gå op.

Men èn ting, jeg fik timet forholdsvis godt, var at planlægge feriens første tur dèn weekend, hvor vejret viste sig fra en acceptabel side. Det var en kort, men virkelig skøn tur og jeg fik både grillet i haven, løbet ture i skoven, roadtrippet med min barndomsveninde, badet langs den smukke kyst, snakket om fortiden og fremtiden og drukket fadøl ved havnen. Med andre ord, har jeg ikke ligget på den lade side 😉

I skrivende stund sidder jeg hjemme på Nørrebro, hvor jeg lige er hjemme og vende og pakke om. I morgen går turen til Ærø, hvor jeg skal tilbringe de næste fem dage, sammen med min veninde. Selvom vejret ikke siger højsommer ligesom kalenderen, så ser det faktisk ganske fornuftigt ud og så længe den ikke står på regn og rusk, så kan det danske ø-liv altså bare noget helt særligt.

Det er efterhånden en del år siden, at jeg sidst besøgte Ærø men derfor har jeg ikke glemt magien, man finder derovre. Det der med at komme væk fra civilisationen og de utallige muligheder, skal man altså ikke undervurdere og selvom situationen har gjort, at jeg ikke føler mig så “ferie-trængende” som jeg har gjort tidligere år, så glæder jeg mig alligvel helt enormt meget til at få noget ro. Og til at tænke og til at snakke. 2020 har været lidt af en omgang for mig (og mange andre) og jeg er stadig ved at finde hoved og hale i det hele. Dermed ikke sagt, at en tur til Ærø kan give mig svar på alle mine eksistentielle spørgsmål, men jeg er sikker på at lidt ro, fred og kølig hvidvin kan gøre noget rigtig godt.

Hvis I kender til noget jeg skal se, spise og opleve derovre, så må I endelig ikke holde jer tilbage 🖤

Om bloggis her går helt på sommerferie eller om jeg tjekker ind hist og her, har jeg endnu ikke besluttet. Det tænker jeg, at tid og lyst kommer til at afgøre. Men hvis der bliver lidt stille og langt imellem indhold, så ved I hvorfor.

Rigtig god aften, alle zusammen 🖤

EN TO TRE, SOMMERFERIE 2

EN TO TRE, SOMMERFERIE 3

Reklame: Badedragt fra Underprotection 

EN TO TRE, SOMMERFERIE 4

Reklamelink: Kjole fra Monki

EN TO TRE, SOMMERFERIE 5

Strandtaske fra min egen lille webshop, Windflower

EN TO TRE, SOMMERFERIE 6

 

Reklame: Badedragt fra Underprotection

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments