GLIMT FRA HVERDAGEN

Så er det vist blevet tid til en lille omgang billeder og fortællinger fra den seneste tid. En tid, der har været helt igennem vidunderlig og som har budt på den ene sjove aften efter den anden. Men på mange måder også en skør tid og selvom der er rigeligt at bekymre sig om og meget få ting er som de plejer at være, så har jeg et eller andet sted formået at få det vendt til noget godt.

Ingen rejser og lidt mere ro på arbejdsfronten, har givet mig mulighed for at nyde og dyrke det virkelige liv noget mere, end jeg har gjort i de seneste år. Og det har givet pote. I hvert fald for mit humør. Jeg har få gode ting at sige om hele corona-situationen, men hvis jeg skal pege på èn god ting, den har gjort for mig, så er det at rykke lidt på mine værdier. Jeg har opdaget nye ting og handlinger, der gør mig glad og som giver mening i mit liv og selvom jeg vil ønske, at det var noget andet end en verdensomspændende pandemi, der havde medført sådan en forandring, så kan jeg ikke klage.

Det er en god tid lige nu og mit sociale liv har sjældent været sjovere. De seneste 10 dage kan det tælles på 2 fingre, hvor mange gange jeg har spist hjemme og selvom det er gået hen og blevet en dyr fornøjelse, så har det været alle pengene værd.

Men tiden har naturligvis også budt på andet end god mad og jeg har tømt min kamerarulle og samlet en håndfuld af de bedste stunder 🖤

GLIMT FRA HVERDAGEN 1

På vej på en lille dinner-date i lørdags, sammen med min bestie, Julie. Vi bor i samme bygning, her på Nørrebro, og har fået en fantastisk tradition med at mødes på gaden og gå ud og se hvad vi falder over af spændende spisesteder. Lidt ligesom når man er på ferie og udforsker et nyt sted. At vi så er endt det samme sted de seneste to gange, er en helt anden historie 😂

GLIMT FRA HVERDAGEN 2

Reklamelink ・Strømpebuksesæsonen er officielt begyndt og det har jeg det lidt stramt med. Det er en af de beklædningsgenstanden, jeg altid kæmper lidt med. Men de her fra Gucci, har efterhånden reddet mig en del gange. De har snart to år på bagen og selvom de koster det samme som 80 par af dem fra H&M så har de alligvel været alle pengene værd. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 3

Mange dage har jeg været oppe før kl. 6 for at kunne nå at passe mine løbeture, hvor jeg har mødt det der helt klare og smukke septemberlys. Det kan altså noget helt særligt. Her er et glimt fra Frederiksberg Have 

GLIMT FRA HVERDAGEN 4

Og endnu en smuk morgenstund ved søerne, hvor træerne for alvor er ved at få en brun nuance

GLIMT FRA HVERDAGEN 5

Reklamelink ・Som sagt, kan jeg ikke huske hvor jeg sidst har været så meget ude, som jeg har været de seneste uger, men det er jo den slags, der følger med, når man siger ja til alt 😉 Det har selvfølgelig også krævet, at jeg har skulle hive nogle lidt pænere kjoler frem fra garderoben og bedst som jeg følte, at jeg var ved at løbe tør for netop den slags, spottede jeg den her denim-sag i H&M og den har altså blevet brugt flittigt lige siden.

GLIMT FRA HVERDAGEN 6

I sommers åbnede Depanneur på Rantzausgade på Nørrebro og lige siden har jeg været en flittig gæst. Jeg kan simpelthen ikke få nok af deres bagels med Ricotta og marmelade. Jeg lyver ikke hvis jeg siger, at jeg tænker på dem og craver dem dagligt. Lov mig, at I tager forbi, hvis I får muligheden.

GLIMT FRA HVERDAGEN 7

Fra en Nørrebro-darling til en anden. Jeg har også hængt enormt meget ud med skønne Trine. Vi bor tæt på hinanden, arbejder med det samme og så elsker hun bagels og kold hvidvin ligeså meget, som jeg selv gør.

GLIMT FRA HVERDAGEN 8

Og lad os da lige snuppe en tredje Nørrebro-darling: ROBERTA. Der har jeg også været forbi mere end én gang, den seneste tid. Jeg synes næsten, at billedet taler for sig selv. Det er SÅ LÆKKERT. Konceptet er latinamerikansk og menuen er forholdsvis simpel og består af en masse små retter og tacos. Jeg har aldrig haft en dårlig oplevelse dernede. Deres service er helt i top, det samme er deres drinks og så er deres sweet potatoe fries en historie for sig selv.

GLIMT FRA HVERDAGEN 9

Reklame ・Sony har været så søde at sende mig deres helt nye bluetooth højtaler og jeg elsker den. Ikke nok med at lyden er i top, så er den også pæn og pynter nærmest ligefrem hjemme på min reol.

GLIMT FRA HVERDAGEN 10

My kind of candy-shop. Jeg bliver aldrig træt af at besøge de lokale grønthandlere på Nørrebro og når man kommer der ofte nok, bliver man også gode venner med ejerne 🖤

GLIMT FRA HVERDAGEN 11

Alt godt fra grønthandleren, forvandlet til et af de få måltider, jeg har spist hjemme.

GLIMT FRA HVERDAGEN 12

Sensommerlyset 🖤 Så smukt og en smule melankolsk, fordi det også minder mig om, at sommeren er ved at gå på hæld.

Husk at I altid kan se flere hverdagsglimt, mad, outfits og gode tips henne på Instagram

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments