GLIMT FRA HVERDAGEN

Hverdag har vist været lidt af et buzzword, den seneste tid. Er den kommet tilbage? Er den ikke? Og kommer den nogensinde tilbage? Den gør den vel nok, men måske ikke helt som vi kender den. De seneste måneder har de her indlæg i hvert fald vist glimt fra en noget anderledes hverdag og der har i den grad, været mere natur, ro ligefrem nærvær, end hvad der tidligere har været.

Selvom der ikke er meget, der ser ud som før, så synes jeg alligvel, at tilværelsen begynder at lugte lidt af hverdag. Ny hverdag, om man vil. Da jeg kiggede kamerarullen på min telefon igennem, kunne jeg i hvert fald hurtigt se et mønster i hvordan tingene ser ud nu. Masser af frisk luft, et forår i fuld flor et hav af nye bolig-projekter, god mad, selvfølge og en masse andet.

Se med engang..

GLIMT FRA HVERDAGEN 1

Lad os lige starte med mit ultimative yndlings-øjeblik fra den seneste tid. En tidlig morgen på min løbetur hjemme på Fyn. Jeg kunne næsten ikke være i mig selv af begejstring, da den skarpe morgensol lyste den hvide skovbund op. Hold da fast for en omgang forårsmagi.

GLIMT FRA HVERDAGEN 2

Hvis I følger med på Instagram, har I måske luret, at jeg har været på en intensiv jagt efter pæne opbevaringskasser til reolen i min stue. Til sidst måtte jeg konkludere, at de ikke findes og derfor tog jeg sagen i egen hånd. Jeg købte mig sådan et par kasser her hos trævarerne og en god spand maling i røverkøb og lavede dem selv.

GLIMT FRA HVERDAGEN 3

Resultatet ser I her og jeg er næsten tilfreds. Det er i hvert fald ualmindeligt rart, at kunne pakke ting væk i kasser. Jeg bliver en smule rundtosset, hvis det roder for meget omkring mig.

GLIMT FRA HVERDAGEN 4

I tirsdags skulle jeg et smut ind til byen, hvor jeg “bare skulle have et par ting”. Et par ting blev til overvægt i cykelkurven.

GLIMT FRA HVERDAGEN 5

Reklame ・I sidste uge var jeg så heldig at få leveret en måltidskasse fra Simple Feast og det var endnu engang en kæmpe succes. Jeg elsker deres koncept og har endnu ikke fået et eneste måltid derfra.

GLIMT FRA HVERDAGEN 6

En af dagene, hvor den stod på en lækker thailandsk salat.

GLIMT FRA HVERDAGEN 7

Det sker langt fra hver dag, at indbakken på min Instagram er on fire. Men det skal jeg love for at den var, da jeg delte det her ret vidunderlige IKEA-fund. En vanvittig smuk solcelle lampe til sølle 189 kr.

GLIMT FRA HVERDAGEN 8

Fra en ny lampe til en anden. Jeg havde fødselsdag i sidste måned og fik mit største ønske opfyldt. Den klassiske flowerpot-lampe og den passer helt perfekt ind i min stue.

GLIMT FRA HVERDAGEN 9

Reklame • Jeg har fået tilsendt den her skønhed af en ansigtmaske og jeg har selvfølgelig allerede taget den i brug. Jeg blev alt andet end skuffet og den er uden tvivl en af forårets skønhedsfavoritter. For det første dufter den himmelsk og for det andet, efterlader den huden blød, stram og helt fornyet.

GLIMT FRA HVERDAGEN 10

Tørrede blomster fra mig til mig

GLIMT FRA HVERDAGEN 11

Reklamelink ・Og så må varmen altså godt snart se at komme, så jeg kan få taget mine nye sandaler fra Monki i brug.

GLIMT FRA HVERDAGEN 12

Reklame ・Som alle andre, er jeg gået i godt og vel 2 måneder, uden at få gjort noget som helst ved mit udseende. Uden tvivl et luksusproblem af dimensioner, men jeg kan ikke løbe fra, at jeg havde svært ved at få armene ned, da The Powder Room annoncerede deres genåbning. Jeg var selvfølgelig forbi og få fikset både vipper og bryn og det var mere tiltrængt end nogensinde.

GLIMT FRA HVERDAGEN 13

Jeg kan næsten ikke beskrive hvor meget jeg holder af at gå på loppemarkeder om sommeren og det er noget af det, som jeg savner aller mest. Heldigvis er de fleste genbrugsbutikker tilbage til normale tilstande og det er bestemt ikke det værste alternativt. Her er det fra en lille loppelade på Fyn.

GLIMT FRA HVERDAGEN 14

Tænk engang, hvis kirsebærtræerne blomstrede lidt længere end to uger? Måske er den korte levetid også en af grundene til, at de bliver ved og ved med at fascinere. Det her stod og gjorde sig til i H.C ørstedparken.

GLIMT FRA HVERDAGEN 15

Reklame • Jeg kommer til at dufte af den her hele sommeren. Cleans nyhed, Summer Day, som leder tankerne hen på det blå hav, frisk havluft, bagende sol og sand mellem tæerne.

GLIMT FRA HVERDAGEN 16Morgensol i mit soveværelse 🖤

Husk at I altid kan se flere hverdagsglimt henne på Instagram

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments