GLIMT FRA HVERDAGEN

Hola chicas 🖤

Er I klar til weekenden derude? Det kan I dælme tro at jeg er. Selvom det vil være synd at sige, at jeg trænger. De seneste par dage, har jeg godt nok slacket lidt på arbejdsfronten, men hvem har ikke det? Det er som om, at der kommer sådan en kollektiv undtagelsestilstand i hele landet, så snart temperaturerne kommer over 25 grader.

Derfor har jeg brug det meste af tiden på at køle af ved vandet, nyde de lange lyse nætter og set folk jeg holder af. Hist og her har jeg også udrettet lidt fornuftigt, men jeg føler mig ikke overbebyrdet, lad mig bare sige det sådan. Mine weekendplaner forstætter også med gode ting. Familiehygge i aften i haven i Vanløse, fødselsdag i en anden have lørdag og efter planen, tager jeg et lille smut til Fyn på søndag.

De seneste uger har været noget så skønne. Både fordi det er en rigtig god tid for mig, lige nu og så selvfølgelig pga. det magiske sommervejr. Jeg har tømt min telefon for nogle af de bedste stunder, så se med engang..

GLIMT FRA HVERDAGEN 1

Reklamelink: Jeg kan nævne mange ting, som jeg elsker ved sommeren og de lune dage, men mest af alt elsker jeg sommerkjoler. Både fordi de er pæne og fordi de ikke kræver nogen form for styling. Et par sandaler eller et par sneakers og så er man godt kørende. Den her er fra Monki og modellen har jeg i tre forskellige farver. I kan næsten selv gætte hvad jeg synes om den. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 2

Det sker forholdsvis ofte, at jeg går forbi den store blomsterhandler på Kultorvet og når det sker, er det næsten umuligt ikke at tage et billede (eller fem) af hele udvalget. Det er simpelthen så pænt. Det sker måske også lidt ofte, at jeg kommer til at købe noget.

GLIMT FRA HVERDAGEN 3

Reklame/Gave: I sidste uge fik jeg tilsendt den fineste gave fra i forbindelse med et samarbejde mellem Viktor & Rolf og det schweiziske brand, Calida. Det har designet en kollektion af t-shirts, mundbind og undertøj, hvor alt er lavet af genanvendelse materialer. Desuden planter de et nyt træ, for hver mundbind, der bliver solgt.

GLIMT FRA HVERDAGEN 4

2020 bliver uden tvivl det år, hvor jeg kommer til at opleve fleste solnedgange og den  ene er smukkere end den anden og vildest af alt er, at ingen af dem er ens. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 5

Reklame: De sidste par uger har været ekstra gode på madfronten, fordi jeg har fået måltidskasser fra Simple Feast. Den jeg får, er til 2-3 personer, så I kan tro, at jeg også har forkælet mine venner. Her er det en god omgang kartoffel Shawarma.

GLIMT FRA HVERDAGEN 6

Reklame ・ I onsdags var jeg forbi The Powder Room for at få en god og meget tiltrængt omgang lash lift og Brow Lamination. Jeg ved ikke hvorfor, at jeg altid trækker den lidt for langt med de der opfølgninger. Men nu sidder alt som det skal og jeg kan klare mig gennem den første del af sommeren. Jeg har desuden fået lov til at dele en lille rabatkode med jer, som gælder til hele deres Webshop. quist15 giver 15% på alt (med undtagelse af udsalg og I kan bl.a finde verdens bedste håndspray fra Touchland og et udvalg af toilettaskerne fra min egent brand, Windflower.

GLIMT FRA HVERDAGEN 7

Som sagt, er der mange ting jeg elsker ved sommeren og næst efter sommerkjoler, kommer de magiske sommeraftener. I onsdags cyklede jeg ud til La Banchina med min veninde Rikke, hvor vi spiste mad, delte en flaske vin og talte indtil mørket faldt på.

GLIMT FRA HVERDAGEN 8

Reklamelink ・ Jeg havde selvfølgelig min gule sommerkjole på. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 9

Der har heldigvis været mange af dem – de magiske sommeraftener. Her er det et glimt fra min madklub i sidste weekend.

GLIMT FRA HVERDAGEN 10

Reklamelink: Da jeg delte det her billede i min story, fik jeg forholdsvis mange spørgsmål ang. min bluse. Den er fra & Other Stories og jeg har købt den i deres butik i Frederiksberg Centret. Mest af alt var det dog for at vise den smukke ravkæde, som er fra Nirrimis, som min veninde Emilie har startet. Hendes forretning er vokset sig kæmpe stor på nul komma fem og jeg er simpelthen så stolt af hende. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 11

En stor og god fadøl på Blågaardsgade med min veninde, Astrid Maria. Endnu en af dem, som jeg er rigtig stolt af. Hun er fotograf og under lock down, skød hun de vildeste dronebilleder af et tomt København og da alle begyndte at dele dem, stak det helt af for hende. Jeg er bare lykkelig over, at andre også har opdaget hvor dygtig hun er. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 12

Reklamelinks ・ Et lille spejlselfie, iført verdens bedste basisbluse fra H&M og hvide shorts fra Monki

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments