I JUNI SKAL JEG

Glædelig årets første sommerdag 🖤

Tænk sig engang, at den også skulle falde på den officielle første sommerdag. Jeg håber at I har nydt de seneste dage og suget alt det friske luft til jer, som var muligt. Måske har I endda fået årets første dukkert? Her mandag aften (som I øvrigt virkelig føles som søndag) sidder jeg med de mest trætte øjne og er en anelse mør. I ved, den der følelses af komplet træthed, som en ordentlig omgang frisk luft kan give.

Den lange weekend har stået på en tur til Dragør, løbeture i de tidlige morgentimer, inden varmen satte ind. Masser af kvalitetstid med min familie, der både har bestået af grill i haven, kølig hvidvin, is i bagende sol og en lang cykeltur på Amgerfælled. Det eneste, jeg faktisk ikke nåede, var et dyp i havet, men da jeg havde mulighedheden, vandt den kuldskære del af mig.

Nu siger kalenderen sommer og det vil jeg nu aldrig klage over. Jeg tænker også, at jeg ikke er den eneste, der er helt klar til at sige farvel og tak til foråret 2020. What a time it’s been. Og tænk engang, at det faktisk er under tre måneder siden, at alt tog en drejning. Mest af alt føles det som en evighed.

Men nu er det sommer og selvom den ser ud til at blive noget mindre begivenhedsrig end jeg er vandt til og noget mere anderledes, end jeg havde forventet, så er der da små ting at se frem til. Endnu endnu engang må jeg sige, at det her ikke bliver en månedsliste, der går over historien. Men I får den alligvel, for måske kan vi inspirere hinanden en smule. Som altid må I meget gerne dele jeres planer og ikke mindst ønsker, i kommentarfeltet 🖤

I JUNI SKAL JEG 1

Reklamelinks: Tidligere i dag på Amagerfælled, iført kjole fra & Other Stories og solbriller fra Neubau

・Starte så mange dage, som overhovedet muligt, med et dyp i havet. Eller havnen, om man vil.  Jeg ved næsten ikke noget bedre, end at løbe fra Nørrebro til Svanemøllen på Østerbro, hoppe i vandet, tørre lidt og løbe hjem igen. Måske starter jeg allerede i morgen.

・På en tidlig sommerferie på Bornholm, med min familie. Selvom jeg besøgte øen for første gang sidste forår, så føles det alligvel som om, at det her bliver min debut. Dengang ramte vi tre dage med helt igennem dårligt vejr. Det regnede konstant, var tåget og vanvittigt koldt. Så vi prøver igen og krydser fingre for bedre held.

・Finde mig lidt mere til rette i den nye hverdag. Jeg er ærligt talt blevet en smule ramt, her under genåbningen. Mange er tilbage til det, de plejer og det er selvfølgelig helt igennem skønt. Men der er stadig meget i min hverdag, der ikke er som før. Ingen rejser, ikke så mange nye indtryk og meget få begivenheder uden for hjemmekontoen. Jeg har ærligt talt ikke fundet mig til rette endnu og det håber jeg, at jeg snart finder.

・Til gengæld skal jeg til mit første blog-event. Jeg kan næsten ikke huske, hvordan man gør den slags.

・Så skal jeg ses med verdens bedste Ricky og jeg GLÆDER mig helt crazy meget. Ved hjælp at de sociale medier, har jeg nok ikke bemærket, at vi faktisk ikke har set hinanden i et år. Altså sådan ægte.

・Lave rabarberkompot. Det er de små ting der tæller, I ved og for filan hvor jeg bare ELSKER rabarbersæson.

・Få ægte styr på Juli’s sommerferieplaner, som lige nu, føles som lidt af et op ad bakke-projekt. Det siger sig selv, at Sydeuropa er aflyst og samtlige sommerhuse i det danske land, er lejet ud. Jeg skal afsted med to af mine bedste veninder og lige nu arbejder vi på at finde en Autocamper og køre ud i det blå. Nogen der ved, hvor man skaffer sådan en?

・Forære mig selv en sommerkjole eller to. Lige nu har bl.a et særligt godt øje til den her og til den her.

Hvad har I på programmet?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments